Viljam Lappi päätti kautensa onnnistuneesti

Lauantaina ajettiin kaksi kilpailua Hagforssin toimiessa kisajärjestäjänä. Ensimmäisessä kilpailussa Lappi ajoi eristä pisteet 1,2,3,1,3, kokonaistuloksen näyttäessä 10 pistettä. Ennen toista kilpailua Lapin tiimi muutti kytkimen asetuksia, ja niiden seurauksena startit sujuivat raketin lailla. Pisteet toisesta kilpailusta kasvoivat yhteensä kolmeentoista (3,3,2,2,3), kahta pistettä vaille maksimit. Ruotsin liigan keskiarvoksi Lapille tuli tälle kaudelle 2,2 pistettä, näillä pisteillä sijoitus keskiarvotaulukossa oli kolmas.

– Ensimmäinen ehjä kausi takana. Viime kesä alkoi loukkaantumisella heti kättelyssä, mutta nyt sain ajaa koko kauden ehjänä. Ruotsin kisat olivat tänä vuonna suurin osa rapakisoja, mutta se kuuluu lajiin. Ajo kehittyi varsin mukavasti, tästä on hyvä lähteä ensi kautta suunnittelemaan. Tarkoitus on ajaa vielä ensi vuonna kausi 250-kuutioisissa, siirtymistä 500-luokkaan pohjustetaan ison pyörän harjoittelulla. Iso kiitos sponsoreille ja kotijoukoille, ilman heidän tukeaan tämä ei olisi ollut mahdollista, Lappi kommentoi tuoreeltaan kisan jälkeen.

Kesäkausi on siis ajettu, ja seuraavaksi Lappi keskittyy koulunkäyntiin ja kuntopohjan kasvattamiseen ensi kautta varten. Speedway tulee pysymään ykköslajina. Maarata ei kuulu varsinaisiin suunnitelmiin, mutta kuka tietää, etteikö jonakin päivänä Lappi kokeilisi sitäkin.

Uusin numero