Viime kauden MotoGP-floppi uskoo Moto2-menestykseen: ”Lähden vain voittamaan”

Lowes keräsi viime vuonna rookie-kaudellaan ainoastaan viisi MM-pistettä, kun tallikaveri Aleix Espargaro haali niitä 62. Lowesin paras sijoitus oli 13:s, kun Espargaro oli seitsemän kertaa kymmenen joukossa ja parhaimmillaan kahdesti kuudes.

Kauden jälkeen Lowes saikin lähteä – uusi työpaikka löytyi Moto2:sta KTM:llä ajavalta Swiss Innovative Investors -tiimistä.

“Mielestäni olemme tehneet talven aikana oikein hyvää työtä. Testiajat eivät ole olleet kovin kaksisia, mutta en ole edes yrittänyt ajaa supernopeaa kierrosaikaa. Lisäksi aina, kun olemme vaihtaneet uudet renkaat, on laitettu myös tankki täyteen”, Lowes sanoo.

”Sen sijaan kisasimulaatioissa olemme ajaneet todella hyvin, joten olen valmis kärkikamppailuun Qatarin avauskilpailussa.”

”Viime kauden jälkeen on hieno tunne, kun pystyy taas taistelemaan kärkikavereiden kanssa. Jos olen rehellinen, voisin lähteä avauskilpailuun jo huomenna”, Lowes sanoi.

Lowes on myös erittäin tyytyväinen KTM:n pyörään.

”Tunnen todella tämän pyörän omakseni jo nyt. Olemme ajaneet testit aika perussäädöillä, olemme vain yhden napsun päässä siitä, missä haluaisimme olla. Meillä on kuitenkin vielä hyvin aikaa säätää tuo yksi napsu. Minulla on todellakin tunne, että voin voittaa Qatarissa. Voittaminen on tavoitteeni koko tämän kauden ajan, jokaisessa kilpailussa.”
 

Uusin numero