Vihattu MotoGP-mestari eristäytyi hotelliin Argentiinassa – turvallisuusuhka olemassa

Myös ratamoottoripyöräilyyn intohimoisesti suhtautuvat argentiinalaiset fanittavat käytännössä 100-prosenttisesti viime kauden kisan voittajaa Valentino Rossia samalla kun tämän Yamaha-tallikaveri Lorenzo ja Hondan Marc Marquez ovat saaneet kisaviikonlopun alla huolestuttavan rajun ja uhkaavan viharyöpyn niskaansa sosiaalisen median välityksellä.

Lorenzolle ja Marquezille buuattiin aplodien sijaan jo Qatarin GP:n podiumilla. Näillä kuvilla on nyt irvailtu ja heitetty somessa edelleen lisää bensaa liekkeihin Argentiinan kisaviikonlopun alla.

Tilanne uhkaa kärjistyä Argentiinassa entisestään, kun tiedetään, että sikäläinen suursuosikki Rossi ei ole parhaillaan niitä ylimpiä ystäviä Lorenzon, eikä varsinkaan Marquezin kanssa.

MotoGP-sarjaa hallinnoiva Dorna on tosin ilmoittanut, että se aio ainakaan tässä vaiheessa lisätä omalta osaltaan valvontaa ja turvatoimia.

Lorenzon taustajoukoissa on kuitenkin päätetty pelata varman päälle. Heidän mukaansa Lorenzo ei poistu hotellista askeltakaan enempää kuin on tarvis.

Argentiinan GP palasi sarjaan vuonna 2014. MM-pisteistä ajetaan kuljettajien kehumalla, 4806 metrin mittaisella Termas de Rio Hondo-radalla. Ja ajetaan edelleen myös kolme seuraavaa vuotta, sillä Dorna vahvisti jatkosopimuksen keskiviikkona.

Argentiinan GP käynnistyy perjantaina ajettavilla vapailla harjoituksilla.

Uusin numero