Video: Husaberg Motorsport Finland 2013

– Solmimme aiemmin syksyllä Husabergin kanssa jälleenmyyntisopimuksen, jonka jälkeen endurotiimin perustaminen oli luonnollinen ajatus. Alkumetreiltä asti oli selvää, että haluamme tiimimme koostuvan nuorista kuljettajista ja tarjota heille tarvittavat eväät urallaan eteenpäin, kommentoi Kytönen.

Tiimin kilpailukalenteriin kuuluu enduron SM-sarjan lisäksi CrossCountryn SM-sarja.

Kuljettajanelikosta löytyy vuosien 2011 ja 2012 nuorten Suomen mestarit, sekä tuttuja nimiä Suomen nuorten enduromaajoukkueesta.

– Tarvitsemme selkeästi Husabergille enemmän näkyvyyttä tositoimissa myös kotimaassa eli SM-sarjassa, sillä Husabergilla voitettiin kuluneella kaudella E2- sekä EJ-luokkien maailmanmestaruudet. Tämän lisäksi Kytösen kanssa on helppo lähteä rakentamaan tiimiä, sillä Veskulla on kokemusta ja näkemystä rutkasti meille kuljettajille myös kilpailupuolella, toteaa tyytyväisyyttä huokuva ja itsekin tiimissä ajava Kimmo Hurri Husabergilta.

Paavo Honkanen
– 18v
– A1 SM
– HUSABERG 250 FE

Kimmo Hurri
– 23v
– A2 SM
– HUSABERG 350 FE

Mika Tamminen
– 19v
– A3 SM
– HUSABERG 300 TE

Eemil Pohjola
– 18v
– A U20 SM
– HUSABERG 125 TE

Husaberg Motorsport Finlandin virallinen Facebook-sivusto aukeaa 13.12.2012, joka toimii tiimin kotisivuina. Sieltä löytyvät tiimin kisaraportit, kuvia, videoita sekä kuulumisia kuskeista ympäri vuoden. Tykkää ja tiedät missä mennään!
www.facebook.com/HusabergMotorsportFinland

* Kuvat: Tommi Hynynen
* Video: Niko Kuparinen/MVP74

Uusin numero