Victorylle ja Skullracing-teamille EDRS-PRO Euroopan mestaruus

Kemppainen otti komennon käsiinsä heti ensimmäisestä EDRS-PRO -sarjan osakilpailusta 4.-7. kesäkuuta Ruotsin Tierp-areenalla.

Ensimmäisen päivän karsinnoissa Kemppainen oli omaa luokkaansa ajaen etupyörä ilmassa ajan 6,5 s.

Seuraavien päivien eliminaatorikisoja ei valitettavasti voitu ajaa rankan sateen vuoksi, joten EM-kultamitalisti pääsi näyttämään koko ylivoimansa vasta Alastarolla kauden toisessa osakilpailussa 2.-5. heinäkuuta.

Kemppainen voitti Alastarolla sekä karsinnat ja kaikki lähtönsä.

Sama meno jatkui läpi koko kauden. Victory ja Kemppainen olivat koko kauden loppuun saakka voittamattomia ja pokkasivat toisen Euroopan mestaruutensa kauden päätöskisassa 20.-23. elokuuta Ruotsin Tierp-areenalla.

Kemppainen ja Victory voittivat mestaruutensa maailman nopeimpien kaksisylinteristen moottoripyörien EDRS-PRO -sarjan Super Twin Top Fuel -luokassa.

Super Twin -pyörien tehot liikkuvat 600-1000 hevosvoiman välillä. Kilpurit kulkevat varttimailin parhaimmillaan alle 6,5 sekunnissa ja pyörien huippunopeus on yli 360 kilometriä tunnissa.

EM-osakilpailujen lisäksi Skullracing ja Kemppainen osallistuvat Victoryllä myös SM-osakilpailuihin. Upeassa iskussa oleva Kemppainen ja Victory ovat käytännössä varmistaneet myös Suomen mestaruutensa jo ennen kauden päätösosakilpailua.

Ennen kauden alkua Kemppainen totesi, että tähtäimessä on luonnollisesti voitto kauden jokaisen kilpailun jokaisessa lähdössä – velvoittihan siihen jo pyörän nimikin.

Nyt voidaan todeta, että kovaan tavoitteeseen todella päästiin. Kausi 2015 oli täydellinen suoritus Kemppaiselta, Skullracingilta ja Victoryltä.