Victory-jäähyväiset messuilla

”Olihan se iso paukku”, Brandt-Polariksen Vesa Ylä-Outinen kommentoi eilen saapunutta uutista, jossa kerrottiin, että Victoryn valmistaminen lopetetaan maailman laajuisesti.
 
Ylä-Outinen harmittelee tilannetta siltä osin, että tuote on ollut hyvä ja haluttukin. Hän tosin ymmärtää, että kyseessä on resurssiasia ja tulevaisuuden toimintojen turvaamiseksi tällainen toiminto piti toteuttaa.
 
”Suomessahan tämä ei vaikuta kovinkaan merkittävästi liiketoimintaan, sillä Victoryn osuus on meidän toiminnassa kovin pieni. Myytyjä pyöriä on vähän, joten kokonaisuuteen se ei juuri vaikuta.”
 
Kuten aina, moottoripyöräilyyn liittyy tunteita ja monet ovat esittäneet huolensa koskien Victoryn pyöriä tulevaisuudessa. Takuut kuitenkin hoidetaan jatkossakin, varasosia on, ja jo tilatut pyörät toimitetaan aivan normaalisti. Huolta tällaisista asioista ei Ylä-Outisen mukaan ole. Tulevasta MP17-näyttelystä tulee nyt näillä näkymin Victoryn jäähyväistapahtuma.
 
”Asia on nyt tuossa pöydällä, mutta koska olemme siellä joka tapauksessa Brandt-Polaris –toimintojen osalta mukana ja lattiaa reilusti varattuna, niin eiköhän siellä sitten Victorytkin ole”, Vesa Ylä-Outinen toteaa.

Uusin numero