Vetomiehelle ei vinoilla

Kisajärjestelyistä vastaa Stunt Freaks Team yhdessä MP-messujen kanssa. Kilpailijat valitaan kisaan videoiden ja kuvien perusteella. Karsinnat ajetaan perjantaina 3.2. ja finaali on lauantaina 4.2.
 
Kolmiottelu tuo uudenlaista sisältöä MP-messuille. Vauhtia löytyy myös hurjasta Stunt Freaks Team Show’sta, joita nähdään perjantaina 3.2. klo 19 ja lauantaina 4.2. klo 17. Team on tavattavissa myös osastollaan, jossa kaikki pääsevät keulimaan, sillä sieltä löytyy keulimiskone. Sunnuntaina 5.2. osastolla järjestetään mopojen teippauksen Ubertape SM -kisat. Kisaan voi hakea helposti lisäämällä kuvan teippaustaidoista Instagramiin #ubertape.

Lisätietoa http://shop.stuntfreaksteam.org/news/13/uber-teippauksen-sm-kisat

Keulintaa, hyppy ja jarrusladi
 
Vetomiesten kolmiottelu sisältää keulintaa, hypyn ja jarrusladin. Pisteitä saa myös show-elementistä. Keulinnassa saa ottaa vauhtia 10 metriä, jonka jälkeen on aloitettava keulimaan. Radassa on ensin suoraa ja sitten loiva mutka. Jalalla ei  saa koskea keulinnan aikana maahan. Keulinnan jälkeen tulee hyppy loivasta noin puolen metrin korkuisesta hyppyristä. Hypyn pituus mitataan. Viimeisenä tehtävänä on mahdollisimman pitkä jarrusladi loivassa mutkassa. Kokoajan on hyvä olla show päällä ja radan tyhjissäkin kohdissa saa keulia, polttaa kumia tai muutoin ottaa yleisön haltuun. Asu on vapaa, mutta pakollinen ja pyörän on oltava minimissään 125cc. Tavoitteemme on saada kisaan mahdollisimman paljon erilaisia moottoripyöriä.
 

 

Uusin numero