Veteraanicuppia Karhulassa

Kisan reitti kiersi melko pienellä alueella Karhulan crossirataa ympäröivissä maastoissa. Tiiviistä tilankäytöstä huolimatta kisa oli varsin täysipainoinen, sillä reitti oli riittävän raskas ja vaikea.
Veteraanien V40 -luokan ykkönen oli Marko Laaksonen, toiseksi ajoi Peter Weckman ja kolmanneksi Karri Tikkanen.
V50 -luokan voiton vei Veijo Järvinen, Ari Lahti oli toinen ja Ylöjärven crossihallin omistaja Reijo Karppinen oli kolmas.

Naisten luokassa ykköspaikan vei odotetusti Marita Nyqvist. Hän on hallinnut Ladyjen luokkaa suvereenisti jo vuosien ajan mutta viime aikaiset talonrakennuspuuhat ovat rajoittaneet treenimahdollisuuksia, eikä voitto Karhulassa ollut yhtä selvä kuin yleensä.
Toiseksi ajanut Charlotte Ljunqlin hävisi vain täpärästi ja on näin olen nousemassa Nyqvistin uhkaajaksi Lady Cupin voittotaistelussa. Kolmanneksi ajoi Hanna Mertsalmi, joka on myös parantanut ajoaan selvästi. Hanna ajaa hienolla tekniikalla ja nyt on ajoon tullut myös rohkeutta ja sitä myöten vauhtia, ensi kaudella Hannakin liittynee luokan voittotaisteluihin.

Yleiskisassa Osku Kantonen jyristeli isolla nelarilla selvään voittoon. Piikkiluokan murskavoiton ja yleiskisan toiseksi kovimman ajan raivosi Pentti Nurminen piikillä. Riku Riiheläinen ajoi isolla kaksitahtisella kolmanneksi nopeimman ajan kaiken kaikkiaan. Pikkunelareiden voittaja Mika Karma oli kokonaiskisan neljäneksi nopein.

Uusin numero