Vehniäinen ja Ylikantola Honda CBR Cupin kärjessä

Lauantain kilpailussa Kari Vehniäinen myöhästyi startista ja joutui lähtemään varikon portilta. Samalla Ville Kandelin karkasi saavuttamattomiin.

Marko Rätöltä odotettiin painostusta voitosta Kandelinille ja Vehniäiselle, mutta ensimmäinen startti epäonnistui  pyörän tekniseen vikaan. Vaihdevivusto jumittui ja vaihteet ei menneet kunnolla päälle, joten Rättö keskeytti kilpailun.

Seppo Rehakka kiitti ja pokkasi samalla kolmannen sijan Vehniäisen tullessa toiseksi. Kandelin sai ajaa näytöstyylliin voittajana maaliin.

Sunnuntain lähdössä oli sitten kaikki ajajat ajoissa startissa mukana. Kärkeen lähti Kandelin saaden Vehniäisen heti perään.

Rätöllä oli pyörä kunnossa ja hän yritti alussa pysyä kaksikon mukana jääden kuitenkin ajamaan omaa kilpailuaan, koska Rehakka ei taas pysynyt tämän kyydissä.

Vehniäinen yritti useaan kertaan ohittaa Kandelinia kuitenkaan siinä onnistumatta.

Kandelin otti toisenkin startin voiton ja Vehniäinen tuli toisena heti kannassa. Rättö sai vähän lohtua tullen kolmanneksi.

Honda CBR500R-lähtö oli katastrofi Vili Virtaselle, kun hän kaatui kylmillä renkailla startin jälkeen kolmannessa kaarteessa ja matka loppui siihen.

Voitosta kävivät kovan kapinan Tommi Eronen, Joona Ylikantola ja Suvi Virtanen. Ylikantola otti johtopaikan ja näytti menevän voittoon, kun hän kaatui toiseksi viimeisellä kierroksella radan viimeisessä mutkassa.

Samalla voiton vei Eronen ja Ylikantola tuli maaliviivan yli kolmantena.

Sunnuntain CBR500R-lähtöä hallitsivat ylivoimaisesti Vili Virtanen ja Joona Ylikantola.

Eronen ja Suvi Virtanen kävivät tiukan taistelun palkintosijoista. Ylikantola ajoi toiseksi ja Eronen otti kolmannen sijan.

Pistetilanne ennen viimeistä osakilpailua, CBR250R:
1. Kari Vehniäinen 101                     
2. Ville Kandelin 100
3. Seppo Rehakka 42
4. Hannu Pekkarinen 24
5. Ari Borovkoff ja Antti Hytönen 20
7. Suvi Virtanen ja Marko Rättö 16
9. Mika Tenhunen 11

CBR500R:
1. Joona Ylikantola 81
2. Suvi Virtanen 69
3. Vili Virtanen 50
4. Tommi Eronen 41

Uusin numero