Varmistus: Jorge Lorenzo mukana Qatarin testeissä

Jorge Lorenzo pääsee uuden Hondansa puikkoihin viikonloppuna Qatarin Losailin testeissä. Hän joutui jättämään väliin Sepangin testit rannemurtuman vuoksi. Ranne murtui harjoituksissa tammikuussa.

”Olen tehnyt todella paljon töitä ranteeni kuntouttamiseksi. Olen ollut tyytyväinen toipumiseen. Totta kai toivoin, että olisin jo nyt vielä paremmassa kunnossa, mutta uskon silti, että pystyn ajamaan ihan hyvät testit”, Lorenzo sanoi.

”Pitää olla tarkkana sen kanssa, miltä itsestäni pyörän päällä tuntuu. Honda sai aikaan hyvää kehitystä Sepangissa, olen todella innoissani, että pääsen nyt ajamaan RC213V:llä ja valmistautua rauhassa kauden avauskilpailuun.”

Toinenkaan Hondan tehdaskuljettaja Marc Marquez ei ole täydessä kunnossa. Hän kuntouttaa edelleen olkapäätään. Espanjalainen ajoi jo Sepangissa, mutta intensiivinen fysioterapia on jatkunut senkin jälkeen.

”On mahtavaa päästä taas ajamaan. Olemme jo viimeisissä testeissä ennen kauden avausta. Pyrimme jatkamaan täällä siitä, mihin pääsimme Malesiassa. Olen kuntouttanut olkapäätäni koko ajan sen jälkeen ja se on jo ehdottomasti paremmassa kunnossa. Pyrimme nyt testaamaan kaikkein tärkeimpiä pyörämme osia, että olemme valmiita kauden alkuun”, Marquez sanoi.

Kausi alkaa Qatarin GP:llä 10. maaliskuuta.
 

Uusin numero