Vantaan Vauhtikeskus laajentaa toimintaansa asfaltille

Vantaan Moottorikerhon vuosikokous valitsi tiistai-iltana uuden hallituksen. Erovuoroisten tilalle tuli monipuolista kokemusta ja osaamista. Pasi Jaatinen valittiin neljännelle puheenjohtajakaudelle ja hallitukseen neljä uutta jäsentä.

VMK:n uuden hallituksen johtoajatus on vakauttaa kerhon talous, panostaa ratoihin ja aktivoida kerholaisia.

– Toimintamme ydin on radoissa ja siinä, miten käyttäjät niillä viihtyvät. Ratojen kehittäminen vaatii resursseja ja vakaa talous muuttuvassa maailmassa mahdollistaa ratojen jatkuvan ylläpidon ja kehittämisen, sanoo neljännelle puheenjohtajakaudelle valittu Pasi Jaatinen.

Motocross-lajiryhmän aktiivinen jäsen ja neljän pojan crossi-isä Kimmo Elo on samoilla linjoilla.

– Rata on se tuote, joka määrittää pitkälti miten nykypäivän moottorikerho menestyy. Turvallisuus, toiminallisuus ja soveltuvuus niin vasta-alkajalle kuin huippu-urhelijalle pitää olla kunnossa, Elo sanoo.

Pasi Jaatinen on peräänkuuluttanut uudistumista ja haluaa sitä myös puheenjohtajuuteen.

– Kiitän vuosikokousta ja kerholaisia luottamuksesta ja lähden neljänteen kauteeni yhtä innokkaasti kuin edellisiin. Koen, että neljä vuotta on hyvä jakso yhdelle henkilölle puheenjohtajana ja toivon että kauden 2019 aikana löydämme seuraavan kapteenin perinteikkäälle VMK-laivalle, sanoo Jaatinen.

Motocross ja enduro jatkavat vahvoina –  trial-toiminta herää ja uutta toimintaa luvassa asfalttille

VMK on aina ollut vahvasti motocross-kerho ja sitä se on jatkossakin. Motocross ohjaa tekemistä ja on merkittävin laji niin menestyksen kuin toiminnan laajuuden kannalta.

Endurossa VMK:ssa on läpiviety ”sukupolven vaihdos”, kun ison työn puitteiden ja tapahtumien parissa tehneet Johan Vornanen, Mikko Simola, Marko Kestilä ja Jarkko Katila päättivät toimikautensa syksyiseen SM-enduroon.

– VMK:n enduro voi hyvin, vaikka Jussin, Mikon, Jarkon ja Markon jättämät saappaat ovatkin isot täytettäväksi. Meillä on kasassa iso ryhmä tekijöitä ja uudetkin ovat tervetulleita. Uudistunut aktiivinen rataryhmä on saanut Petri Kurrosen johdolla paljon aikaan Hanskalliolla reittien kehittelyssä, tapahtumien suunnittelussa ja kehittelyssä, sanoo hallitukseen uutena jäsenenä valittu Kyösti ” Kössi” Latvio.

Enduro-jaoksen tavoitteena on saada uusia nuoria harrastajia lähivuosien aikana.

VMK:n Trial-jaos on ollut muutaman vuoden vailla toimintaa, mutta nyt Pauli Hänninen on ottanut trial-kalliot huolehdittavakseen. Trial-konkari ja moniosaaja Sakari Sipponen on lupautunut Hännisen aisapariksi ja tavoitteena on elvyttää tiistai-iltojen yhteiset ajotreenit eloon.

Asfaltti-lajien osalta hyvä yhteistyö Keimola FK:n kanssa mahdollistaa tulevaisuudessa Supermoton ajamisen ja SMOTOn kanssa rakennettu käsittelykokeen harjoittelualue tuo varmasti mopokauden lähestyessä vipinää Vauhtikeskukseen.

 

Uusin numero