”Vanha herra” Biaggi Superbiken kärkivauhdissa Sepangissa

Kohupaluun jäljiltä kauden toisen osakilpailunsa villin kortin kuljettajana ajava Biaggi paineli heti kättelyssä kärkeen kiertämällä Sepangin 5543 metrin mittaisen radan ensimmäisessä vapaassa harjoituksessa lukemin 2.04,823.

Aprilian tehdastiimissä kilpaileva ja aiemmin viikolla Sepangissa testannut Biaggi oli pitkään karussa yli puolen sekunnin marginaalilla, mutta lopussa muut saivat kurottua ”vanhan herran” etumatkaa kiinni.

Lähimmäksi, eli 0,149 sekunnin päähän Biaggista ylsi edellistä osakilpailua USA:n Laguna Secassa Ducatillaan hallinnut Chaz Davies.

MM-sarjan kärjessä kiitävät Kawasaki-kuljettajat Jonathan Rea ja Tom Sykes korjasivat talteen seuraavat sijat 0,559 sekä 0,668 sekunnin eroilla Biaggiin.

Kautta tähän mennessä ylivoimaisesti dominoineella Realla on mahdollisuudet varmistaa maailmanmestaruus jo Malesiassa.

Se edellyttää Realta sunnuntain jälkeen vähintään 151 pisteen etumatkaa lähimpään uhkaajansa. Malesian ja samalla kesätauon jälkeen ohjelmassa on enää kolme osakilpailua.

Ajamalla ei Realta tämän ensimmäistä mestaruutta kukaan enää riistä. Ja toisaalta salettia on ainakin se, että brittikuljettaja kuittaa tällä kaudella tittelin.
 

Uusin numero