Valmennus- ja tiedotusvinkkejä motocrossin MX-liigassa Imatralla

Motocrossvalmentaja ja entinen ammattikuljettaja Miska Aaltonen, sekä offroad-toimittaja ja -toimija Marko Vihriä järjestävät yhteistyössä Imatran Moottorikerhon ja MXStreetStylen kanssa kaikille ilmaisen harjoittelu- ja mediakoulutuksen.

Miska Aaltonen Mx Schoolia pyörittävä merimaskulainen Aaltonen keskittyy tilaisuudessa valmennus-, ajoharjoittelu- ja kuntoilutiedon jakamiseen pitkän kokemuksensa pohjalta.

24MX MX-liigan promoottorinakin toimiva turkulainen Vihriä jakaa puolestaan vinkkejä kuljettajille tärkeään tiedottamiseen.

Riihimäkeläinen offroad-varuste- ja tarvikekauppias MXStreetStyle tuo tilaisuuteen panoksensa JT Racing -ajovarustekatsauksella.

Tilaisuus on suunnattu MX-liigassa kilpaileville junioreille ja heidän huoltajilleen, mutta on avoin kaikille. Tilaisuudessa on mahdollista esittää myös itseä askarruttavia kysymyksiä harjoitteluun ja tiedottamiseen liittyen. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tilaisuus järjestetään Imatran motocrossradan varikolla (Kurkvuori, Karjalantie 857, Imatra), Imatran Moottorikerhon tiloissa perjantaina klo 17.30-18.30. Kilpailun ilmoittautuminen ja katsastus on klo 19.00-21.00, joten tilaisuudesta on hyvin aikaa siirtyä suorittamaan kilpailullisia velvoitteita.

Vihriä kuuluu myös Suomen Moottoriliiton alaiseen motocrossin lajiryhmään ja perjantaisen tilaisuuden jälkeen on hyvä hetki keskustella Vihriän kanssa kotimaisen motocrossin nykytilasta sekä tulevaisuudesta.

Näin on mahdollista välittää viestiä lajiryhmälle, joka kokoontuu seuraavan kerran 12. elokuuta käsittelemään muun muassa ensi vuoden kilpailutoimintaa.

Imatralla järjestetään 24MX MX-liigan seitsemäs osakilpailu viikonloppuna. Lauantaina kilpaillaan 7-15-vuotiaiden MX65-, MXC/C-, MXC/B- ja MXC/A-luokissa sekä ATV:n SM-osakilpailussa. Sunnuntaina ovat vuorossa isot pyörät luokissa MXD (naiset), MXB, MX125 ja MXH (harraste).
 

Uusin numero