Valloita radat YZF-R1 GYTR ”20th Anniversary” -pyörällä

Yamaha toi YZF-R1:n markkinoille kaksi vuosikymmentä sitten. Tämä uraa uurtavaa sporttipyörä mullisti Superbike-maailman. Moottoripyörä on saavuttanut hyviä tuloksia FIM Endurance World Championship- ja FIM Superbike World Championship -kisoissa ja nauttinut arvostusta Superbike-luokissa.
Pyörän värityksen perustana käytettiin ensimmäisen, vuonna 1998 julkistetun legendaarisen mallin punaista, mustaa ja valkoista. Nämä moottoripyörät ovat olleet voittamassa kisoja ympäri maailman. Yksi kohokohdista oli kestävyyskilpailu Suzuka 8 Hours. Kaikki kolme virallista Yamaha Racing Teamia käyttivät versiota tästä ikonisesta värityksestä, mutta Yamaha Factory Racing Team oli se, joka rikkoi oman ennätyksensä ja ajoi YZF-R1:n neljänteen perättäiseen voittoon.
 

Nyt sinulla on tilaisuus päästä kisaamaan pyörällä, joka on ainutlaatuinen osa moottoripyöräilyn historiaa. YZF-R1 GYTR ”20th Anniversary” on valmistettu vain ratakäyttöön. Tässä kilpapyörässä on muun muassa Öhlinsin etuhaarukka, säädettävä ohjausiskunvaimennin, titaaninen Akrapovič-pakoputkisto ja muita GYTR-osia vakiona. Osat on listattu sivustolla: www.yamaha-racing.com/yzf-r1-gytr
Yamaha valmistaa tätä ainutlaatuista ratapyörää vain 20 kappaletta – yhden jokaiselle vuodelle jona YZF-R1 on määrännyt tahdin Supersport-maailmassa. Moottoripyöriin on kaiverrettu Limited Edition -numero ja pyörän mukana toimitetaan alkuperäistodistus.
Nämä moottoripyörät kootaan, testataan ja hienosäädetään yksilöllisesti. Kun virallisen Yamaha Racing Teamin asiantuntijat ovat koonneet yksittäiskappaleena valmistettavan pyörän, sen moottori ajetaan sisään dynamometritestillä ja moottoripyörään tehdään ensimmäinen öljynvaihto käyttäen Yamalube-öljyä. Sen jälkeen nämä sporttipyörät ovat täysin valmiita valloittamaan kilparatoja.
 

YZF-R1 ”20th Anniversary” -pyörän onnekkaat omistajat saavat samalla kutsun Yamaha Racing Experience -tapahtumaan kaudella 2019. Yamaha Racing Experience -tapahtumassa asiantuntijat auttavat saamaan uudesta Superbike-pyörästä kaiken irti ja tekevät viimeiset hienosäädöt.
Lunasta mahdollisuutesi saada yksi näistä pyöristä, joiden toimitukset alkavat maaliskuun 2019 puolivälissä. Lähetä hakemus ja voit olla yksi niistä onnekkaista, jotka pääsevät voittamaan tällä ainutlaatuisella moottoripyörällä.

Varaa omasi: www.yamaha-racing.com/yzf-r1-gytr

Kiinnitä erityistä huomiota hakemuksia ja laitteiden jakamista koskeviin ehtoihin. 
YZF-R1 GYTR on vain ratakäyttöön, eikä sitä voi rekisteröidä liikenteeseen.

 

Uusin numero