Valentino Rossin suojatti vei voiton Moto2-avauksessa

Bagnaia oli koko ajan edellä, mutta viimeisen kierroksen kolmanneksi viimeisessä mutkassa Baldassarri meni ohi. Jarrutus meni kuitenkin pitkäksi ja Bagnaia pääsi uudelleen edelle vieden voiton.

Alex Marquez oli kolmas, Aki Ajon KTM-kuljettajat Miquel Oliveira ja Brad Binder olivat viides ja kuudes. Kummatkin jäivät kärjestä noin 10 sekuntia. Viime kauden Moto3-mestari Joan Mir oli Moto2-debyytissään 11:s 13 sekuntia kärjestä.

Bagnaialle voitto oli Moto2:ssa ensimmäinen.

”Kilpailu tuntui tosi pitkältä, kun olin heti kärjessä. Hienoa voittaa ensimmäinen kilpailu, tämä oli minulta ja tiimiltä erittäin hyvä suoritus. Oli hiukan hankala keskittyä ajamiseen, ero takan oleviin oli koko ajan 0,4-0,7 sekuntia, joten jouduin koko ajan puskemaan ja tutkimaan, paljonko muut ovat perässä”, Bagnaia sanoi.

Baldassarrilla yksi voitto on, Misanosta 2016. Hän oli silti hyvin tyytyväinen kakkostilaankin, vaikka yritti kaikkensa voittaakseen.

“Loistava kilpailu, en odottanut ihan näin hyvää tulosta kauden avauksessa. Sain pidettyä hyvin ajorytmini koko ajan. Yritin viimeisellä kierroksella ohittaa mielestäni parhaassa paikassa, mutta tällä kertaa en onnistunut. Olen silti erittäin iloinen suorituksesta”, Baldassarri sanoi.

Alex Marquez olisi saattanut taistella voitostakin, mutta hänelle tuli pieni tekninen ongelma.

”Minulla oli jarruongelma yhden kierroksen ajan, muuten kaikki oli kontrollissa. Luulin ensin, että moottori hajosi, mutta jarrulevyt olivatkin ihan tulipunaisena. Lähdin hakemaan voittoa, mutta olen ihan tyytyväinen tähän avaukseen”, Marquez sanoi.