Valentino Rossi: ”Yamahan on jatkettava rajua kehitystyötä”

Etenkin Malesian ja Thaimaan testit olivat yhtä taistelua ongelmia vastaan. Viimeinen testi Losailissa meni Rossilta jo ihan kohtuullisen hyvin. Hän oli yhteisajoissa kakkonen, mutta toki oman satelliittitiimin Johann Zarcon nopein kierros oli peräti 0,274 sekuntia nopeampi. Se oli silti Rossille asia, joka nostatti itseluottamusta.

Yhdeksänkertainen maailmanmestari vaatii  Yamahalta rajusti töitä pyörän kehityksen kanssa alkukaudesta, että legendalla olisi mahdollisuus taistella historiallisesta kymmenennestä maailmanmestaruudesta.

”On jatkettava kovaa työntekoa. Tiedän, että Yamahalla jokainen haluaa parantaa tekemistään, kaikki me haluamme hienoja kilpialuja ja voittoja. Meillä on vielä vapaat harjoitukset aikaa ennen aika-ajoa ja kilpailua tehdä tarvittavia korjausliikkeitä, ottaa vielä yksi askel”, Rossi sanoo Crash.netillä.

”Pitkän talven jälkeen olemme vihdoin pisteessä, missä uusi kausi alkaa. On aina hienoa päästä kilpailemaan testikauden jälkeen. Siinä mielessä testikausi oli erittäin tärkeä, että ymmärsimme pyörämme heikkoudet ja vahvuudet.”

Viime kaudella Rossi loukkaantui ikävästi harjoitellessaan enduropyörällä. Nyt hän vakuuttaa olevansa täydessä iskussa.  

”Oloni on oikein hyvä. Olen harjoitellut hyvin koko talven ja olen todellakin valmis kilpailukauteen. Kaudesta on tulossa tosi mielenkiintoinen, näyttää siltä, että erittäin moni kuljettaja ja tiimi on hyvin nopea. Me olemme valmiit tekemään parhaamme.”
 

Uusin numero