Valentino Rossi tuskaisena Saksassa: ”Ei suju kuivalla, eikä märällä”

Rossi oli avausharjoituksen 16:s, toisessa 15:s. Lauantaina on odotettavissa sadetta, joten näillä näkymin Rossilla tekee aika-ajoissa tiukkaa päästä Q1:stä eteenpäin.

– Päivä oli todella vaikea ja turhauttava. Olin ongelmissa sekä kuivalla kelillä että sateella. Kuivalla kelillä ja mediumin renkaalla oli ihan ok, vaikka uuteen pyörään iski pieni tekninen vika. En aio kuitenkaan vaihtaa vanhaan pyörään, jatkan tällä uudella, Rossi sanoi Motorsport.comilla.

– Tällaiset sijoitukset ovat turhauttavia, pitäisi olla koko ajan kymmenen joukossa, siellä olisi oltava aika-ajossakin. Nyt siihen ei ollut mahdollisuuksia.

– Kun keli muuttui märäksi, olin optimistinen, koska ajoimme täällä hyvin vuosi sitten sateella. Uuden pinnoitteen kanssa homma ei kuitenkaan toiminut ollenkaan, vaikka radan pinnoite hyvä onkin. Oli tosi paljon ongelmia, balanssia ei löytynyt lainkaan ja olin koko ajan surkean hidas, Rossi manaili.

– Meidän on pakko saada pyörä paremmaksi, oli sää mikä tahansa. Jos tämä tätä rataa jatkuu, olemme isoissa hankaluuksissa.

Uusin numero