Valentino Rossi Jerezistä: ”Uskon palaavani podiumille”

Taistelu MM-sarjan pisteistä jatkuu Circuito de Jerezillä tulevana viikonloppuna.

Rossi on MM-sarjassa sijalla seitsemän. Jerezissä hän on voittanut urallaan peräti seitsemän kertaa, vimeksi 2016.

“On hienoa olla takaisin Euroopassa. Kauden alku ei ole sujunut minulta kovin hyvin, mutta olemme päässeet kokeilemaan asioita, joista voi olla vielä paljon iloa. M1-pyörä paranee koko ajan, ja nyt ajetaan Jerezissä, missä uskon sen koko potentiaalin tulevan esille. Viime vuonna meillä oli täällä isoja ongelmia, mutta nyt uskon parempaan. Pidän radasta paljon ja minulla on täältä hyviä tuloksia, uskon vahvasti palaavani podiumille”, Rossi kertoi.

“Teemme tiiminä rajusti töitä saadaksemme säädöt kohdilleen, ja ymmärtääksemme, kuinka uudella asfaltilla pitää ajaa. Lisäksi maanantaina täällä on tärkeä testipäivä, haluamme parantaa jatkuvasti ja taistella maailmanmestaruudesta.”

Maverick Vinales on innoissaan päästessään kotiyleisönsä eteen raskaan kiertueen jälkeen. Austinin kakkossija nosti hänet MM-pisteissä jo kolmanneksi vain viiden pisteen päähän kärkipaikasta.

Viimeksi hän oli tällä radalla podiumilla 2013 Moto3:ssa.

“Austinin kakkossijan jälkeen voin sanoa olevani tyytyväinen alkukauteen. Oma mielentilani on muuttunut paljon alkukauden aikana. Jerez on loistava paikka päästä samaan fiilikseen ja vauhtiin kuin viime kauden alussa. Olen erittäin positiivinen viikonlopun suhteen”, Vinales sanoi.

“Viime vuonna minula oli täällä isoja ongelmia eturenkaan kanssa, mutta nyt meillä on löydetty siihen ratkaisuja ja olen varmasti vahvempi. Uusi pinnoite on täällä hyvä, sitä löytyy pitoa. En malta odottaa, että pääsen taistelemaan palkintopallipaikasta kotiyleisön eteen. Fanien kannustus antaa paljon lisää virtaa.”

Uusin numero