Valentino Rossi helisemässä omien suojattiensa kanssa: ”Emme todellakaan kuvitelleet, että tällainen ongelma tulee vastaan”

Molempien vauhdin Rossi on pannut merkille, jopa ihmetellyt sitä. Hän sanoo, ettei koskaan kuvitellut kilpailevansa MotoGP:ssä oman akatemiansa kuljettajien kanssa. Nyt niitä on kuitenkin jo kaksi.
Bagnaia vakuutti vauhdillaan Sepangin testeissä oltuaan päätöspäivän toiseksi nopein. Petronas SRT Yamahalla ajava Morbidelli oli hänkin niukasti Rossia nopeampi Sepangissa.

”Testien meno oli kavereilta todella vakuuttavaa. Voin vain onnitella Bagnaiaa hänen huikeasta kuumasta kierroksestaan. On vain pakko toivoa, että hän on kilpailuissa hitaampi”, Rossi naureskeli.

”Hän on ollut toki aina nopea testeissä. Mutta silti häntä on pakko pitää silmällä, kun kausi alkaa. Yritän jotenkin myrkyttää hänet, kun olemme kotona. On selvää, että häntä on hankala voittaa tulevalla kaudella.”

Rossi näkee sekä positiivista että negatiivista siinä, että on pystynyt kuudessa vuodessa tuottamaan kaksi kuljettajaa akatemiastaan MotoGP:hen.

”Kun aloitimme tämän projektin Peccon ja Francon kanssa, emme todellakaan kuvitelleet, että tällainen ongelma tulisi vastaan. Emme odottaneet, että he nyt yrittävät voittaa minut MotoGP:ssä”, Rossi ihmettelee.

”Joten olen toisaalta huolissani, mutta samalla olen erittäin iloinen, että akatemiani toimii. Tilanne on nyt se, että autan kahta kaveria, jotka ovat tulvalla kaudella vahvasti haastamassa minua. Mutta tilanne on, mikä se on, emme voi enää peruuttaa tästä.”
 

Uusin numero