Vaiherikas viikonloppu päätti Paavilaisen kauden

Peetu Paavilaisen kausi oli loukkaantumisien sävyttämä ja kilpailuja jäi väliin kauden alussa sekä myös keskivaiheilla. Viimeisessä kilpailussa Paavilainen ajoi vaiherikkaan viikonlopun jälkeen ruutulipulle sijalla 7. Loppupisteissä nuorukainen oli sijalla 11.

”Mukava päättää kausi onnistuneeseen ajoon, vaikka täältä lähdettiin kyllä parempaakin sijoitusta hakemaan. Sain kisassa huonon startin ja juutuin hetkeksi sijalle 16. Pääsin kuitenkin vielä nousemaan ja pienellä puristuksella sain ajettua kärkiryhmän kiinni. Viimeisillä kierroksilla onnistuin vielä hyvin ja tämä oli tänään otettavissa”, kertaa Peetu päivän kilpailuja.

Ensi kaudella Paavilainen jatkaa ainakin MotoGP Red Bull Rookies -sarjassa ja mahdollisesti vielä tässä CEV ETC -sarjassa.