Uusia ajokamoja kaudelle 2018 – mukana kypärää, takkia ja housua

HJC-KYPÄRÄT

Tuoreen julkistuksen mukaan HJC ja Andrea Iannone aloittavat yhteistyön MotoGP-sarjassa. Andrea Iannone ajaa HJC:n kypärällä MotoGP-kaudet 2018 ja 2019. Lempinimellä ”the Maniac” tunnettu italialainen on karismaattinen kuljettaja ja tunnettu villistä ajotyylistään.
Iannone ja HJC:n R&D tiimi ovat työskennelleet projektin parissa ahkerasti ja radoilla tullaan näkemään täysin uusi RPHA 11 kypärään pohjautuva kypärä, jonka ominaisuudet on viilattu tuulitunnelissa. Italialainen design-tiimi tulee luomaan aggressiiviset grafiikat, johon Iannone #29 ja fanit voivat olla varmasti tyytyväisiä.
HJC-uutuus RPHA 90 on täysin uudistunut avattava kypärä, joka on monipuolisesti varusteltu ja miellyttävä pitkilläkin matkoilla.
Laadukas kuori on P.I.M. PLUS-materiaalia, joka yhdistelmä hiilikuitua ja komposiitti-materiaaleja, jotka tekevät siitä vahvan ja vaimentavan sekä kevyen.
Tarkka muotoilu ja tuulitunnelissa testattu aerodynamiikka takaavat ajovakauden kovissakin nopeuksissa ja äänitaso on miellyttävä. Ilmastoinnit kypärän laella, spoilerissa ja leukasuojan alueella ovat suljettavissa.
Sisustan tarkkasuunnittelu vaimentaa myös ääntä ja tilaa on varattu myös silmälaseille.
Heijastimet kypärän etu- ja takapuolella parantavat kuljettajan näkyvyyttä. 
Sisäänrakennettu portaaton aurinkovisiiri sekä lukittava visiiri, jonka mukana toimitetaan huurtumaton skipfog-kalvo.
Metallinen Micro Buckle-lukitus. 
Koot: XXS-XXL
Suositushinnat: yksiväriset 489 EUR, moniväriset 539 EUR

HJC-kypärät olivat koeajossa MP 18 moottoripyörämessuilla. Messukeskukseen rakennetulla 600 metrisellä radalla oli mahdollisuus koeajaa ja vertailla kauden 2018 menopelejä. HJC oli mukana koeajoissa ja tarjosi kuskeille laajan kattauksen 2018-kypäriä koeajettavaksi.

FLY RACING
Amerikkalainen Fly Racing on vapaa-ajan brändi, joka valmistaa mm. moottoripyörä ja -kelkka sekä motocross-varusteita. Tämän hetken SX-tähdistä varusteisiin luottavat mm. Weston Peick ja Blake Baggett.
Mallisto laajenee kaudelle 2018 ja listaltamme löytyy laaja valikoima kauden tuotteita mm. F2 Carbon Rewire -kypärä ja Kinetic Era -ajovarustesetti.

M-RACING -UUTUUDET KAUDELLE 2018
Tourer-puku
Vedenpitävä touring-henkinen ajopuku, jonka tekniset yksityiskohdat ovat toimivat ja. CE-hyväksytyt Beetle olka-, kyynär- ja polvisuojat (EN1621-1:2012, Level 2) ja Beetle-selkäsuoja (EN1621-2:2014, Level 1)
Suomalainen mitoitus. Takissa 2 väritystä, koot 48/S – 64/6XL. Ovh 379€. Housut 48/S – 56/2XL ja D-mitoitus 48/S – 62/5XL. Ovh 299€.
Dare Softshell Hoody 
Softshell-takki sekä ajoon että vapaa-aikaan. Päällismateriaali tuulenpitävää Softshell-kangasta ja olkapäissä ja takahelmassa vahvikekangasta. Helmassa ja hupussa nyörikiristys. Verkkovuori. CE-hyväksytyt suojat (EN1621-1:2012, Level 1) olka- ja kyynärpäissä. Selässä foam-suoja, jonka tilalle voit ostaa CE-hyväksytyn Beetle-selkäsuojan (MRB71M)
Suomalainen mitoitus. Takissa 2 väritystä, Graphic: koot 46/XS – 56/2XL, Ovh 179€. Harmaa: koot 48/S – 58/3XL, Ovh 159€.
Kevlar-jeans 
Ajofarkut denim-kangasta, jonka paino on 380gr. Laajat alueet polvista ja takamuksesta on vuorattu DuPontin Kevlar®-kankaalla, jonka paino on 200gr. CE-hyväksytyt (EN1621-1:2012, Level 1) tarralliset polvisuojat, jotka ovat helppo säätää oikeille kohdille. Irrotettavat lantiosuojapussit, joihin käy lantiosuoja YF631 
Koot 46/XS – 58/3XL, Ovh 119€
Fume-hanskat 
Tekstiilihanska, jonka päällismateriaalina on kestävää SoftShell-materiaalia. Hengittävä, veden- ja tuulenpitävä kalvo. Hardshell-rystyssuojat ovat piilossa päälliskankaan alla. Kämmenpuoli vuohennahkaa ja mokkapintaista mikrokangasta. Tarrakiristys ranteessa sekä varressa. Rystyspuolella 70gr Thinsulate-vanu. Kaikki materiaalit ovat CE-hyväksyttyjä.
2 väritystä, musta-harmaa ja musta-keltainen, 6-13, Ovh 79€.

Jälleenmyynti: katso jälleenmyyjät sivustolta www.allright.eu
 

Uusin numero