Uusi Yamaha MT-10 Tourer Edition -erikoismalli sopii matkantekoon

Jämäkkä ja lineaarinen vääntöteho, ketterä käsiteltävyys ja elektroniset ohjaustoiminnot tekevät 1 000 cc:n MT-10-mallista hyvän valinnan, jota on nyt mahdollista kehittää entisestään uudella MT-10 Tourer Edition -lisävarustepaketilla.

MT-10 Tourer Edition – lisää mukavuutta matkantekoon

MT-10 Tourer Edition on malliston uusin tulokas. Sen korkea tuulilasi, käsisuojat ja Comfort-istuimen muotoilu helpottavat pitkänmatkanajoa. ABS-sivulaukut parantavat pyörän käytännöllisyyttä ja GPS-telineeseen voi kiinnittää navigaattorin.

Kaikki uuden mallin lisävarusteet ovat nykyisten MT-10-omistajien saatavilla, mutta täysin varustellun MT-10 Tourer Edition -lisävarustepaketin hankkimalla on mahdollista säästää merkittävästi siihen verrattuna, että osat hankkisi erikseen.

MT-10 Tourer Edition matka-ajolisävarusteineen on tarkoitettu kuljettajille, jotka haluavat monikäyttöisen 1000 cc:n nakupyörän ja nauttivat adrenaliinintäyteisestä suorituskyvystä mutta viihtyvät moottoripyörällään myös pidemmillä ajomatkoilla.

Matka-ajoon tarkoitetut erikoisvarusteet muuntavat huippuluokan Hyper Naked -pyörän entistäkin monipuolisemmaksi ja käytännöllisemmäksi. Niinpä malli sopii erinomaisesti pitkän matkan ajoon suurilla nopeuksilla. MT-10 Tourer Editionissa yhdistyvät teho ja monipuolisuus.

MT-10 Tourer Editionin ominaisuuksia

·       Luokan johtavan MT-10-pyörän erikoisversio

·        Lisää mukavuutta ja toimintoja

·        Tuntuva Hyper Naked -teho

·        Monipuolisin ja jännittävin 1 000 cc:n nakupyörä

·        ABS-sivulaukut

·        Korkea sport-tuulilasi

·        Käsisuojat

·        Comfort design -istuin

·        Navigaattorituki

MT-10 -värit

Tech Black

Race Blu

Saatavuus

Maaliskuu 2017

Hinta

Suositushinta Suomessa 20 193,12 €. Suositushinta sisältää autoveron, sekä Tourer Edition -lisävarustepaketin hinnan (1 195 €)
 

Uusin numero