Uusi täyden palvelun Suzuki-talo Jyväskylään

Suzuki ja Nurmi MP Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen 20.2.2015 koskien Suzuki-moottoripyöriä ja –mönkijöitä Jyväskylän talousalueella. Yhteistyö alkaa välittömästi.

Sopimus kattaa moottoripyörien ja mönkijöiden myynnin sekä täydelliset jälkimarkkinointipalvelut pitäen sisällään huollot, varaosa- sekä tarvikemyynnin.
 
Suzuki International Europen tuotepäällikkö Marco Färm on innoissaan yhteistyön alkamisesta.

– Sami Nurmi on varmasti kaikille Keski-Suomen moottoripyöräilijöille, kuten itsellenikin, tuttu mies vuosien takaa. Vaikka moottoripyöräala on tällä hetkellä hieman haastava, on ilo nähdä, että Sami heittäytyy rakastamansa alan pariin rohkeasti ja täysillä, Färm riemuitsee.
 
Myös Nurmi MP Oy:n toimitusjohtaja Sami Nurmi on tyytyväinen Suzuki-yhteistyöstä.

– Suzukin laadukkaat tuotteet ovat erittäin tervetullut lisäys myyntivalikoimaamme, ja meidän kannalta tämä on hieno asia. Perinteikäs merkki, jolla on vahvat juuret myös kilpa-urheilun saralla, sopii konseptiimme erinomaisesti. Kauppiaana on hienoa tarjota asiakkaille elämyksiä tuotteilla, joissa hinta-/laatusuhde on erinomainen, ja kesäisen aurinkoiset päivät voi viettää ajamisesta nautiskellen. Aiemmat kokemukseni Suzukista Kuvan Moottoripalvelulla työskennellessäni olivat erittäin positiivisia, ja näin ollen päätös Suzuki-yhteistyön aloittamisesta oli varsin helppo. Huollossa ammattitaitoiset tehtaiden kouluttamat mekaanikkomme palvelevat asiakkaita ympäri vuoden, ja huollostamme löytyy tarvittavat työkalut sekä laitteet vaativimpiinkin töihin. Meiltä löytyy Keski-Suomen kattavin varaosapalvelu ja osia hyllystä myös hieman vanhempiinkin Suzukeihin. Toivotan kaikki olemassa olevat ja uudet asiakkaat erittäin tervetulleiksi liikkeeseemme Suzuki-asioissa, Nurmi kertoo.
 
Nurmi MP Oy on vuonna 2014 perustettu täyden palvelun moottoripyöräliike. Toimipiste sijaitsee osoitteessa: Akkalankuja 5, 40420 Jyväskylä.

Uusin numero