Uusi moottoripyöräilyohjelma!

Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava  Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uuteen kuukausittain julkaistavaan ohjelmaan kutsutaan moottoripyöräalalta vieras, jonka kanssa käydään keskustellen läpi ajankohtaisia asioita. Ohjelma sisältää paljon tärkeää asiaa ja mielenkiintoisia näkökulmia, joita kerrotaan rennon viihteellisesti. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on intohimoinen motoristi Aleksi Halen. Jaksossa keskustellaan moottoripyöräkisoista, uusista malleista ja tapahtumista yleensä. Moottoripyöräilyyn liittyvät tapahtumat esittelee Miss MP Iida Latvala. Ohjelmassa nähdään myös hulluja videoita.

”Rakkaudesta lajiin ja moottoripyöräilyalan hyväksi tässä tehdään kovasti töitä”, kertoo Niko Kantola. ”Haluamme pitää moottoripyöräilyn ja uudet mallit sekä kaikki moottoripyöräilyyn liittyvät  kokemukset motoristien mielessä läpi vuoden, muulloinkin kuin MP-messujen aikana. Tahdomme tarjota moottoripyöräilijöille uusia virikkeitä ja tietoa, jotka innostavat ajamaan entistä enemmän. ”

MP Pää pyörällä -ohjelmat julkaistaan MP-messujen sivuilla kerran kuukaudessa. Sieltä löytyy myös linkit kaikkiin MP Pää pyörällä -podcasteihin.

Osta liput MP-messuille ennakkoon edullisemmin!

MP-messujen lippuja voi jo ostaa ennakkoon http://shop.messukeskus.com Mitä aikaisemmin ostat liput sitä edullisemmin ne saat. Kerää vaikka porukka kokoon ja ostakaa ryhmäliput (min 10 hlöä).

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4.–6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Lue myös:

Uusin numero