Miss MP22 -kilpailun haku avattu!

Tätä on odotettu! Oletko sinä Miss MP22? Miss MP21 -kilpailu järjestettiin poikkeuksellisesti sähäkkänä virtuaalituotantona.

Nyt pääsemme pitkän odotuksen jälkeen takaisin tapahtumakentille messutunnelmaan ja Miss MP22 haku on avattu! Kilpailu järjestetään nyt yhdeksättä kertaa ja voittaja kruunataan Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyärämessuilla lauantaina 5.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun. Finalistit esittäytyvät MP-messuilla MISS MP -showssa ajovarusteiden kera. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen, kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa sekä prätkäkorttiin tarvittavat ajo- ja teoriatunnit veloituksetta, mikäli sellaista ei vielä löydy takatastusta. Myös perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.Upeiden palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen loistavaa esiintymiskokemusta ja mahdollisuuden työllistyä tulevaisuudessa toinen toistaan mielenkiintoisemmissa tapahtumissa. Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut sekä promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. Jo perinteeksi muodostunut kisa on tehty joka vuosi tyylilleen uskollisesti ja tasokkaasti.Miss MP22 -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Kilpailun ohjelmassa luvassa on muun muassa lavashow:n meininkiä, kuvauksia ja haastatteluja. Olisiko sinusta seuraavaksi Miss MP:ksi? HUOM! Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä lauantaina 8.1.2022, jolloin finalistit kuvataan Helsingissä sekä koko kilpailuajan torstaista sunnuntaihin 4.-6.2.2022. Kaikille finalisteille varataan hotellimajoitus messujen ajaksi.Hakemukset lähetetään alla olevien ohjeiden mukaisesti seuraavaan osoitteeseen: missmp2022@messukeskus.com Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä? 3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan? Hakuaika päättyy 15.12.2021, joten aikaa ei ole hukattavaksi.😉 Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.Onnea matkaan

Kuvassa hallitseva Miss MP21 Iida Latvala ja valokuvan on ottanut Hans Lehtinen, jonka upeat kuvat jokainen finalisti saa käyttöönsä.

Uusin numero