Unelmien kesätyöpaikka nuorelle EMC:ltä

Kesätyössä pääsee osalliseksi useisiin Oulun alueen kesätapahtumiin ja -menoihin, ja vielä lisäksi ajamaan, ei vain mopolla, vaan upealla tuunatulla mopoautolla!

Kesätyöläiset kiertelevät eri tapahtumia mopoautolla, ja jakavat samalla esitteitä ja tietoa EMC:stä ja yhteistyökumppaneista, sekä esittelevät Aixam-mopoautoa. Mopoautoon on asennettu monenlaista erikoista hifi- ja tuningosaa, ja se kannattaa käydä katsastamassa lähemmin kun sen näkee pysähtyneenä jossakin. Samalla voi napata mukaan jaossa olevat esitteet, jotka sisältävät reilusti rahanarvoisia etuja. Kampanjassa ovat mukana Euro Motor Center Oy:n lisäksi Autoviihde.com, Stemma, Laatumikro ja EMC Café.

Tähän kesätyöhön pääsemiseksi tarvitaan reipasta mieltä ja ulospäin suuntautuneisuutta, vähintään 15-vuoden ikää sekä mopokortti ja kesätyöseteli.

Pari ensimmäistä unelmien kesätyöläistä on jo valittu ja haku muiden osalta on käynnissä. Lisätietoja hakuehdoista ja -tavasta voi käydä katsomassa osoitteessa: www.emc24.fi > Avoimet työpaikat.

Uusin numero