Tuulen tallipäällikkö Buckmaster: ” Hänellä on edellytykset kärkiryhmään”

Tuuli ajoi edellisessä Assenin osakilpailussa kuudenneksi.

”Olen tyytyväinen, että Tuuli on murtautunut luokassa kuuden parhaimman joukkoon. Vaikka Nikillä oli huono lähtö, kisan lopussa kolmella viimeisellä kierroksella ennen ruutulippua hän ajoi koko joukon nopeimmin. Kerroin Tuulelle, että kun hän ajaa kisan samalla vauhdilla kuin nyt kilpailun lopulla, hänellä on edellytykset ajaa Supersportin kärkiryhmässä”, Buckmaster totesi.

57-vuotias Simon Buckmaster kertoo, että hän on seurannut parisen vuotta Niki Tuulen uraa ja nyt suomalaiskuljettajalla on edellytykset nousta Supersport-luokassa kärkiajajien ryhmään. Buckmaster muistuttaa, että Honda vaatii erilaisen ajotyylin kuin Yamaha, johon Niki oli tottunut.

Buckmaster on entinen GP-kuljettaja, joka ajoi seitsemän vuotta Grand Prix –sarjan 500-kuutioisten luokassa. Paras sijoitus Simonilla on vuodelta 1989, jolloin hän oli loppupisteissä sijalla 12.

Seuraavan kerran Supersport-luokassa jaetaan MM-pisteitä Italian Imolassa 11.-13. toukokuuta. Toukokuun loppupuolella 25.-27. 5. ollaan brittitallin kotiradalla Donington Parkissa.