Turun Moottorikerho ja Radalle.com yhteistyöhön

– Järjestimme supermotojen SM-osakilpailun samalla konseptilla neljä vuotta sitten, jolloin kaikki meni loistavasti ja saimme positiivista palautetta sekä kilpailijoilta että yleisöltä. Radalle.com houkuttelee paikalle toivottavasti tänäkin vuonna useamman tuhat katsojaa, joille me tarjoamme extra-katsottavaa, SM-osakilpailun kilpailunjohtaja Kai Vuori kertoo.

– Kerhomme on tällä hetkellä kovien haasteiden edessä, sillä menetimme vuodenvaihteessa viimeisen oman harjoituspaikkamme. On valitettavaa, että moottoriurheilu nähdään tietyillä tahoilla negatiivisena asiana ja että valittamalla saadaan suljettua vuosia, jopa vuosikymmeniä käytössä olleita harrastuspaikkoja. Moottoriurheilu tuo kuitenkin Turunkin alueella iloa useammalle sadalle harrastajalle ja näiden taustajoukoille. Siksi mekin haluamme osoittaa SM-osakilpailun järjestämisellä, että Turun Moottorikerho on edelleen aktiivinen kerho, vaikka haasteita onkin.

Tapahtuma on avoinna kello 9-19. Supermotojen SM-osakilpailun harjoitukset alkavat kello 8:00 ja aika-ajot kello 9:20. Ensimmäiset kilpaerät ovat vuorossa kello 11:35 ja toiset erät kello 16:15. Pääsyliput maksavat ennakkoon 12 ja portilta 15 euroa, jolla pääsee nauttimaan sekä SM-osakilpailusta että Radalle.com-tapahtumasta.

Turun Moottorikerhon kuljettajista SM-osakilpailuun osallistuvat Sauli Kokkonen, Marko Forsman ja 13-kertainen motocrossin Suomen mestari ja yli vuosikymmenen kestäneen uran aikanaan MM-sarjassa luonut Miska Aaltonen.

Turun Moottorikerho isännöi niin ikään Artukaisissa kotimaisen motocrossin ykköstuotteen, supercrossin SM-osakilpailuviikonlopun 23.-24. heinäkuuta.

Katurata Artukainen 28.5.2011

Paikka: Artukainen
Osoite: Messukentänkatu 13, 20200 Turku

Ohjelmassa mm.:
MaxBoom-kilpailut
Offroad-näytös
Supermoto-näytös
Osallistu Omalla Autolla -katurata
Katukiihdytys 1/8mile by Riverside Timers
Drifting Pro ja Street kilpailut R1
Katuautosprint
Tuning & Styling-osakilpailu
Emma autohifi-osakilpailu
Burnis Temppualue
SFT MP Stunt Show
Markkina-alueella mm. pomppulinna, ongintaa, rallisimulaatori yms. Illalla myös jatkobileet!

Meluraja: 100/110 db

Tapahtuma avoinna: 9 – 19

Hinnat ennakkoon:
Sisäänpääsy 12€
Sisäänpääsy + ratamaksu 42€
Perhelippu 30€ (2 aikuista + max. 3 lasta 12 – 17v)
Hinnat portilta:
Sisäänpääsy 15€
Ratamaksu 35€

Uusin numero