TuMK Ristol MX 19.9.

Tuusulan Moottorikerhon Marita Nyqvist ei päässyt kotiradallaan helpolla, sillä koko kauden MXD:ssä ylivoimaisesti ajanut Ylä-Savon Moottorikerhon Sanna Kärkkäinen vei tiukan taistelun jälkeen ensimmäisen erän voiton. Toiseen erään Nyqvist sai paremman lähdön ja vei sekä erän, että kokonaiskilpailun voiton tasapistein Kärkkäisen kanssa. Kolmanneksi ajoi molemmissa erissä Marie Reittonen.

Sanna Kärkkäinen otti yhtä erää lukuunottamatta puhtaalla voittosarjalla MXD Motocross-Liigan voiton. MX-liigasarjan toiseksi ajoi Marie Reittonen ja kolmanneksi Sirissa Lönnroth.

Lopputulokset 19.9.:
1. Nyqvist Marita TuMK 47 p
2. Kärkkäinen Sanna Y-SMK 47 p
3. Marie Reittonen FMS 40 p
4. Sirissa Lönnroth HMK 36 p
5. Mertsalmi Hanna PadMU 32 p
6. Kärkkäinen Laura Y-SMK 30 p

MXB:n ensimmäinen erä oli ensimmäistä kauttaan isolla pyörällä ajavan Joonas Kuisman tyylinäytöstä erän alusta loppuun. Ensimmäisessä erässä toiseksi ja toisessa erässä viidenneksi kaasuttanut Jani Meuronen (VMK)vei Hondallaan MXB-liigan voiton ennen Tuusulan Moottorikerhon Tero Mähöstä. Mähönen ajoi ensimmäisen erän voittoon ja toisen erän kolmanneksi vieden päivän kokonaistulosten voiton. Se ei kuitenkaan riittänyt kuromaan liigan piste-eroa kiinni. Kärkijoukon kamppailu oli molemmissa erissä ankaraa, ja Kuisman lisäksi kärkiporukan marssijärjestystä sekoitti Biken päätoimittaja Sami Salonen, joka ajoi ensimmäisen erän viidenneksi ja toisen erän kolmanneksi. HMK:n Pasi Hannulan vauhdikasta menoa siivitti ilmeisesti 18-vuotissyntymäpäivä, kannustusjoukoista päätellen hyvästä menestyksestä olisi tiedossa ansaittu palkinto.

Lopputulokset 19.9.
1. Mähönen Tero TuMK 45 p
2. Kuisma Joonas KMC 43 p
3. Meuronen Jani 38 p
4. Hannula Pasi HMK 37 p
5. Salonen Sami TuMK 36 p
6. Koskela Jarno OriMK 31 p

MXV40-luokan kärki oli molemmissa päivän lähdöissä kolmen kauppaa herrojen Kuusisto, Hellman ja Hakolan välillä. Järjestys on sama myös Suomen Cupin pisteissä.

MXV40 lopputulokset 19.9.
1. Kuusisto Mika KMC 47 p
2. Hellman Kim SaMK 45 p
3. Hakola Harri KMC 42 p
4. Mäkilä Ari RMS 36 p
5. Hirvimäki Kari EST 31 p
6. Latostenmaa Tommi TuMK 31 p

MXV50-luokassa Tuusulan Moottorikerhon oma mies Kai Wirama yritti kotiradallaan kaikkensa ahdistellakseen Turun Jari Lehtoa, mutta joutui kuitenkin toteamaan Lehdon itseään nopeammaksi. Niin tänään Ohkolan molemmissä lähdöissä kuin koko Suomen Cupissakin. Tasaisen varmasti kolmossijoja napsinut Timo Järvinen oli myös tänään molempien erien kolmas.

MXV50 lopputulokset 19.9.
1. Lehto Jari TMK 50 p
2. Wirama Kai TuMK 44 p
3. Järvinen Timo TamMC 40 p
4. Forsblom Jorma TuMK 32 p
5. Lehto Pekka TMK 31 p
6. Mattila Tapio V-SMK 28 p

Uusin numero