Tukileiri Aitan ja Leinon enduron MM-osakilpailumatkaa varten

Aitta, 26, ja Leino, 25, ovat kumpikin voittaneet kertaalleen enduron SM-pronssia. Viime viikonloppuna he kilpailivat MM-sarjan avanneessa Päijänteen Ympäriajossa, jossa ajettiin myös SM-sarjan toinen ja kolmas osakilpailu.

Turkulainen Leino sijoittui E1-luokassa lauantaina viidenneksi ja sunnuntaina neljänneksi. Raisiolainen Aitta ajoi samassa luokassa kuudenneksi ja 11:ksi.

MM-sarjassa KTM-kuljettaja Leino on talvisen ”Päitsin” jälkeen neljäntenä ja Honda-ajaja Aitta yhdeksäntenä. SM-luokissaan Leino on toisena (E2) ja Aitta kymmenentenä (E1).

MM-kausi jatkuu kesäisissä merkeissä kahdella osakilpailulla Espanjassa 27.-29. huhtikuuta ja viikkoa myöhemmin kahdella osakilpailulla Portugalissa.

Rahoittaakseen Espanjan-Portugalin-matkaansa kaverukset järjestävät kaikille harrastajille avoimen ajoleirin Raision moottorirata-alueella tiistaina 10. huhtikuuta kello 17-20. Aitta ja Leino toimivat leirillä valmentajina.

Tarjolla on monipuolista, pääosin kovapohjaista maastoa niin enduropolulla kuin tarvittaessa myös motocrossradalla. Ajopaikalta löytyy tasamaata, lyhyitä ja pitkiä suoria, tiukkoja ja pitkiä mutkia, loivia ja jyrkkiä ylä- ja alamäkiä, kallioita, kivikkoa, ojia, extreme-elementtejä ja niin edelleen.

Tukileirille osallistuvalla pitää olla oma pyörä ja ajovarusteet sekä vähintään jonkinlainen tuntuma enduron tai motocrossin ajamiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset kuljettajat.

Ryhmäkoko pidetään noin 20 kuljettajassa. Tarvittaessa järjestetään toinen leiripäivä torstaina 12. huhtikuuta.

Osallistumismaksu on 60 euroa per kuljettaja.

Tukileiriin myydään ajopaikkoja myös yrityksille alkaen 95 euroa (+alv. 24%) ajajalta. Lisäksi täysin yrityksille räätälöidyt ajopäivät ovat mahdollisia kesäkauden aikana.

”Viedään Aitta ja Leino enduron MM-osakilpailuihin Espanjaan ja Portugaliin” -tukileiristä tullaan julkaisemaan mediatiedote sekä valokuvia ja YouTube-video. Kaikki osallistujat saavat muistona itselleen valokuvia ja videon (digimuotoisena). Valokuvasta on myös mahdollista tilata juliste Aitan ja Leinon nimikirjoituksilla hintaan 20 euroa (sis. alv. 24% ja toimituskulut).

Ilmoittautuminen torstaihin 5. huhtikuuta mennessä ja lisätiedot:

Marko Vihriä
”Viedään Aitta ja Leino enduron MM-osakilpailuihin Espanjaan ja Portugaliin” -tukileiri
puh. 044 302 3166
marko.vihria@gmail.com
t:mi 81 Media Finland

Uusin numero