Tue edunvalvontaa, tilaa Bike!

Suomessa motoristien edunvalvontaa hoidetaan täysin vapaaehtoistyönä. Tukeaksemme tätä arvokasta työtä, maksamme halutessasi puolestasi SMOTO:n henkilöjäsenmaksun (33 euroa) vuodelle 2014. Näin pääset nautinnollisten lukuhetkien lisäksi nauttimaan SMOTO:n jäseneduista ja olet osaltasi tukemassa harrastusedellytysten luomista ja parantamista myös tulevaisuudessa!

 

Suomen Motoristit ry (SMOTO) on suomalaisten moottoripyöräkerhojen ja järjestöjen yhteenliittymä ja yhteistyöelin jonka tarkoituksena on valvoa suomalaisen motoristin etua. SMOTOon kuuluu yli 100 jäsenkerhon kautta ja henkilöjäseninä suoraan yli 17 000 suomalaista motoristia (maaliskuussa 2011). SMOTO on perustettu vuonna 1989 ajamaan suomalaisten motoristien etuja.

SMOTO edustaa suomalaista motoristia myös kansainvälisissä motoristien katto- ja kuluttajajärjestöissä ja SMOTO on esimerkiksi “Federation of European Motorcyclists Associations”:n (FEMA) jäsen. Kotimaassa SMOTO tekee kiinteää yhteistyötä myös muiden valtakunnallisten kuluttaja- ja edunvalvontajärjestöjen kanssa.
Motoristien edunvalvonnan osana SMOTO pyrkii mm. vaikuttamaan valtakunnallisesti laki- ja asetusmuutosten sekä Euroopan tasolla motoristeja koskevien direktiivien sisältöön.

Uusin numero