Triumph TE-1 -sähkömoottoripyörän tekniset tiedot pian julki

Triumphin ensimmäisen sähkömoottoripyörän testausvaihe on päättynyt. Testitulosten perusteella brittitehdas lyö lukkoon lopulliset teholukemat ja myös latausajan pituus julkistetaan samalla.

Triumphin TE-1 sähköinen prototyyppi, joka on kehitetty yhteistyössä Williams Advanced Engineeringin, Integral Powertrain Ltd:n ja WMG:n kanssa Warwickin yliopistossa, on nyt saanut päätökseen projektin neljännen ja viimeisen vaiheen eli live-testauksen.

Täydelliset yksityiskohdat ja valokuvat, jotka esittelevät TE-1-projektin lopullisia testituloksia, mukaan lukien lopullisen prototyypin suorituskykyä, kantamaa ja latausaikaa, julkistetaan 12.7.2022.

Aikaisemmin Triumph kertoi, että 10-kiloisesta sähkömoottorista saadaan jopa 180 hevosvoiman huipputeho. Vääntölukemista ei ole julkisuuteen annettu tietoja, mutta oletettavaa on että testeissä on kokeiltu sekä erilaisia teho- että vääntölukemia ja mitattu toimintamatkojen muutosta teho- ja vääntölukemien suhteessa. Triumphin aikaisempien ilmoitusten mukaan TE-1:n jarruina on Brembo M50 Monoblocit ja jousitus tulee Öhlinsiltä, joten odotettavissa on TE-1:n tulevan markkinoille varsin urheilullisena sähkömoottoripyöränä.

Uusin numero