Triumph Rocket TFC on täällä

Triumph Rocket III on tunnettu brutaalista suuresta moottoristaan ​​ja sen mahtavasta vääntömomentista. 2,3 litran moottori on suurin sarjatuotannossa oleva moottoripyörän moottori. Rocket III: n vääntömomentti on 221 Newtonmetriä, mikä on melko riittävä tuottamaan sydänkohtauksen heikkoimmille. Tehokas risteilijä vetoaa moniin, varsinkin jos yhtään bensaa virtaa suonissasi.  

Nyt esitelty uusi Rocket TFC on osa Triumphin uutta Triumph Factory Custom -sarjaa, jossa valmistaja rakentaa vain 750 numeroitua kappaletta. Toukokuun ensimmäisenä päivänä tänä vuonna pyörä saa yksityiskohtaisemman esittelyn.   Uusi Rocket TFC on virtavivainen. Uutta on myös ainakin 2,5 litran moottori, jonka teho on 180 hevosvoimaa ja aiempaa massiivisempi vääntömomentti 230 newtonmetriä.
Uuden moottorin pakoputki on rakennettu 3-1-2-rakenteeseen. Pyörä on rakennettu sooloksi ja sen yksi satula on uudessa runkorakenteessa. Muita päivityksiä on tehty jarrujen osalta. Tuplalevyt tulevat Brembolta. Koska se on uusi malli, siinä on myös nykyaikainen TFT-näyttö, ja se on mitä ilmeisemmi Scramblerissä aiemmin esitelty näyttö.    
 

Uusin numero