Toni Klem supermoton Suomen mestaruuteen

”Ylivoimaisesti koko kauden vaikein kilpailu henkisesti! Ennen kisaa olin 6 pisteen johdossa ja mestaruuteen riitti että ajan pisteissä toisena olevan Asseri Kingelinin perässä. Taktiikka toimi ja olin molempien erien tuloksissa heti Asserin jälkeen seuraavana. Ei meinannut pystyä keskittymään ajamiseen kun koko ajan vaan mietti että kukaan ei saa päästä mun ja Asserin väliin!” -kommentoi tyytyväinen Suomen Mestari kilpailun jälkeen.

Husqvarnan maahantuojan MP-Racingin Sauli Penttilä seurasi myös jännityksellä viimeistä SM-osakilpailua. ”Todella upea suoritus Tonilta! Nyt kun saadaan MM-sarjasta vielä Hermusen Manun toimesta pokaalit kotiin niin voidaan sanoa että kausi on mennyt putkeen!” -totesi tyytyväinen Penttilä kilpailun jälkeen.

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero