T:mi Esko Takkuselle Yamaha-edustus Levillä

Konekesko Oy ja T:mi Esko Takkunen ovat sopineet Yamaha Motor -edustuksesta Kittilän Levillä. T:mi Esko Takkunen on aloittanut helmikuussa valtuutettuna Yamaha-jälleemyyjänä ja -huoltopisteenä. Tuotevalikoimaan kuuluvat Yamahan moottoripyörien lisäksi merkin mopot, moottorikelkat, lumilingot, generaattorit, mönkijät. Takkunen vastaa myös edustamiensa tuotteiden huolto- ja varaosapalveluista.

 

T:mi Esko Takkunen toimii tällä hetkellä Levin Nesteen tiloissa Tunturitiellä ja huoltohalli löytyy vierestä. Yritys työllistää myynti-, huolto- ja safaritehtävissä sesongin aikana 7 henkilöä ja lisäksi tarpeen mukaan 3 – 5 safariopasta. Immelkartano on tärkeä yhteistyökumppani tarjoten safariporukoille mahdollisuuden saunojen, avantojen, elämysten, ravintolan ja majoituspalvelujen käyttöön.

 

Esko Takkunen on onnistunut muuttamaan harrastuksen työksi.

– Kelkkailtuhan on pienestä pitäen, mutta pisneksenä sitä alettiin touhuta tuossa 1996 paikkeilla vuokrauksien ja safareiden myötä. Nyt myynnin ja huollon tultua mukaan edelleen hyvillä mielin menhän ja otetaan päivä kerrallaan. Työsarkaa riittää ja on haasteellista, Takkunen kertoo.

 

Talvisesongin aikana liike palvelee joka päivä klo 9.30 – 17. Huolto on avoinna arkisin klo 8 – 18, mutta joustoa löytyy.

– Tarvittaessa autamme kyllä parhaamme mukaan myös viikonloppuisin. Sesonki on lyhyt, samoin ajokausi, lupaa Esko Takkunen.

 

– Levin ympäristö on ihanteellinen matkailukohde jonne keskittyy paljon aktiviteettejä mm. moottorikelkka harrastamisen ympärillä. Uusi yhteistyömme alueen merkittävimmän myynti- ja huoltopisteen Esko Takkusen kanssa varmistaa, että talvi- sekä kesäkausien aikana asiakkaamme saavat kattavaa Yamaha-palvelua, kertoo Timo Lindström Konekesko Oy:stä.

Uusin numero