Tiimipomo Pyrhönen MM-kauden kynnyksellä: ”Tavoitteet podiumilla”

Pyrhönen haluaa nähdä kauden mittaan molemmat kuljettajansa, eteläafrikkalaisen Tyla Rattrayn ja australialaisen Todd Watersin podiumilla.

Sen Pyrhönen aikoo taatusti kokea kotiyleisönsä edessä heinäkuussa Hyvinkäällä, mutta jos talvikauden valmistavien kisojen ennusmerkit pitävät paikkansa, niin tiimipäällikölle tarjoutuu aihetta tuuletuksiin useaan otteeseen ennen Suomen osakilpailuakin.

Lähtökohtaisesti Pyrhönen toivoo terveyttä kuljettajilleen läpi pitkän ja raastavan 18 MM-osakilpailun kauden.

– Tavoitteemme ovat podiumilla ja ajaa kärjessä. Sinne tähdätään askel askeleelta. Se ei ole suinkaan mikään helppo tavoite, sillä tässä luokassa on mukana paljon hyviä kuljettajia ja tiimejä, Pyrhönen linjaa viileän rauhallisesti Husqvarnan tuoreella videolla.

Pyrhönen näkee kunnia-asiana, että Kimi Räikkösen omistama IceOne operoi tästä kaudesta alkaen Husqvarnan tehdastiiminä.

– Olen ypeä siitä, että meistä tuli Husqvarnan tehdastiimi, toteaa Pyrhönen viitaten merkin pitkiin ja menestyksekkäisiin perinteisiin.

Husqvarnalla hoidetaan hommat tyylikkäästi myös taustoilla. Losailissa ajettavan GP-viikonvaihteen aattona Husqvarnan videoilla pääsevät ääneen ja esittäytymään myös molempien tehdastiimien kuljettajat.

MX2-luokan Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing-tiimissä kilpailevat venäläinen Aleksandr Tonkov ja ranskalainen Romain Febvre.

* Tyla Rattray:
http://www.youtube.com/watch?v=OYaigDBMxr0

* Todd Waters:
http://www.youtube.com/watch?v=viLry_B_lGM

* Aleksandr Tonkov
http://www.youtube.com/watch?v=Hc7eLrfL9BQ

* Romain Febvre
http://www.youtube.com/watch?v=D01ZD4M0B14
 

Uusin numero