Tiimipäällikkö ylistää sumeilematta nuorta lupausta: ”Hän on kuin nuori Valentino Rossi”

Bezzecchi on ajanut kaksi täyttä kautta Moto3:ssa, viime kauden Redox Prüstel GP:n KTM:llä. Avauskauden sijoitus oli 23:s, viime vuonna hän sijoittui kolmanneksi. Voittoja tuli kolme ja palkintopallipaikkoja kaikkiaan yhdeksän. Nuori mies kiinnitti otteillaan paljon huomiota. Niin myös Poncharalin huomion. Hänen johtamansa Tech 3 siirtyy täksi kaudeksi Yamahalta KTM:n väreihin ja ajaa MotoGP:n lisäksi myös Moto2:ssa.

”Heti, kun aloimme Argentiinassa keväällä puhua KTM:n kanssa myös Moto2:ssa kilpailemisesta, kerroin heille haluavani Bezzecchin. Ja tämä oli jo ennen kuin hän voitti juuri Argentiinassa ensimmäisen kilpailunsa”, Poncharal kertoo.

”KTM sanoi minulle, että he tekevät kaikkensa pitääkseen Bezzecchin riveissään, koska myös he uskovat häneen.”

Poncharal jopa vertasi Bezzecchiä legendaariseen Valentino Rossiin.

”Minulla on ollut onni päästä seuraamaan Valentinon uraa siitä asti, kun hän tuli 125-kuutioisiin. Marco muistuttaa minua suuresti nuoresta Rossista, mikä on aika uskomatonta. Hän on samankokoinen ja melko saman näköinen, lisäksi hän käyttäytyy ja puhuu hyvin samalla tavalla. Toivon ja uskon, että hänellä on myös mahdollisuus samankaltaiseen uraan kuin Valentino Rossilla”, Poncharal ylistää.

MotoGP-kausi alkaa Qatarin Losailissa 10. maaliskuuta.
 

Uusin numero