Tiimipäällikkö: “Kullas on 75-prosenttisessa kunnossa Sevlievossa”


Kullas ajoi pääsiäisen aikoihin Hollannin Valkenswaardiin sijoittuneessa MM-avauksessa tililleen MX2-luokan 14. korkeimmat pisteet. Kullaksen kehon mineraalitasapaino ei ollut tuolloin kohdillaan, mikä aiheutti väsymystä.

– Hänelle tehtiin testit ennen ja jälkeen Valkenswaardin. Näyttää siltä, että Harrilta vie 3-4 viikkoa aikaa ennen kuin hän on taas 100-prosenttisessa kunnossa, Ramsbacher kertoo Rockstar Energy Suzuki Europe-tiimin tiedotteessa.

– Sevlievo tulee Harrille tässä mielessä vähän liian aikaisin vastaan. Uskoisin, että hän on Sevlievossa arviolta 75-prosenttisessa kunnossa ja on selvää, että emme näe vielä hänen todellista potentiaaliaan. Tärkeintä on nyt se, että hänen kuntoutumisensa kulkee oikeaan suuntaan, jatkaa Ramsbacher.

MM-sarjassa on kiireinen vaihe päällä, sillä Sevlievon jälkeen seuraava osakilpailu ajetaan jo viikon kuluttua Italian Fermossa. Sen jälkeen matka jatkuu toukokuussa Etelä-Amerikan kiertueen merkeissä Meksikoon ja Brasiliaan.

Motocrossin MM-sarjan MX2-luokan pistetilanne:
1) Jeffrey Herlings Hollanti, KTM 50, 2) Joel Roelants Belgia, Kawasaki 42, 3) Tommy Searle Iso-Britannia, Kawasaki 42, 4) Jeremy van Horebeek Belgia, KTM 36, 5) Jordi Tixier Ranska, KTM 29, 6) Jake Nicholls Iso-Britannia, KTM 28, …14) Harri Kullas Suomi, Suzuki 15, 17) Petar Petrov Bulgaria, Suzuki 7.

Sevlievon starttilistat:
http://www.fim-live.com/fileadmin/alfresco/Championnats_du_Monde_FIM_de_Motocross_-_Engages,_MXGP_de_Bulgarie_-_Sevlievo,_21_&_22_avril.pdf
 

Uusin numero