Tiaiselle MM-piste Loketista

Kimi Räikkösen omistaman Ice1Racing-tiimin Kawasaki-kuljettajat pysyivät ensimmäisessä erässä niukasti pistetaistelussa. Marc de Reuver oli ensimmäisessä erässä 17:s juuri pisteiden ulkopuolella, Santtu Tiainen 21:s, sekä junioritiimin kuljettaja Niko Koskela 23:s.

Toisessa erässä Tiainen pystyi parantamaan sijan ottaen yhden MM-pisteen ollen 20:s ja Koskela 22:s De Reuver kärsi koko päivän vatsasairaudesta eikä pystynyt osallistumaan toiseen erään.

– Marcin tulos ei kerro koko totuutta, sillä hänen valmistautumisensa kilpailuun oli todella haastava. Marc sai vatsataudin ja näin kuumalla ajaminen on todella kuluttavaa, hyvän startin tuomaa sijaa oli mahdotonta pitää puolikuntoisena, kommentoi tallipäällikkö Kari Tiainen.

Toisessa erässä tiimin suomalaiskuljettajat pystyivät siis parantamaan pykälällä sijoituksiaan.

– Hyvin molemmat Suomen pojat ajoivat, aikaa kun saisi hieman nipistettyä pois, niin sijatkin nousisivat pisteiden puolelle, kannusti Kari Tiainen.

– Rata on hankala, mutta ajaminen tuntuu jo paremmalta. Selkeä askel eteenpäin on menty alkukauteen verrattuna, kommentoin Santtu Tiainen toisen erän jälkeen.

Ensimmäisen erän KTM:llä voitti Antonio Cairoli. Seuraaville sijoille ajoivat Christophe Pourcel (Kawasaki) ja kolmanneksi  loukkaantumisten jäljiltä sarjaan palannut Maximilian Nagl (KTM).

Cairoli voitti myös toisen erän, jossa kakkoseksi ajoi Clement Desalle(Suzuki) ja kolmanneksi Pourcel.

Loketissa ajettiin myös EMX 250cc-luokan osakilpailu, jossa Ice1Racing-junioritiimiä edusti Teemu Lehtinen. Viime hetkien muutoksien myötä Lehtinen karsiutui toisena last chance-karsinnasta.

Tulokset:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx

Uusin numero