Tiainen avasi kilpailukautensa – Ferris kaatui leikkauspöydälle

Santtu Tiainen avasi kilpailukautensa viimesyksyisen loukkaantumisen jälkeen ajamalla erissä kuudenneksi ja kahdeksanneksi. Tiimin australialaiskuljettaja Dean Ferris puolestaan aloitti vahvasti, mutta loukkaantui ensimmäisessä erässä. Ferrisin vasen kyynärpää leikataan maanantaina Belgiassa.

– Alustavissa röntgenkuvissa on havaittu murtuma kyynärpäässä ja Ferris lentää tänään Belgiaan leikkaukseen ja joutuu pitämään muutaman viikon ajotauon, kertoi tallipäällikkö Kari Tiainen.

– Deanin ajo on todella hyvän näköistä. Huonosta startista huolimatta hän pystyi nousemaan toiseksi jo neljännellä kierroksella ja haastoi hyvin Butronia (Jose Antonio). Kaatuessaan hän yritti tavoittaa Butronia radan nopeimman pattisuoran hypyssä, jatkoi Tiainen.

Albaidan kovatasoinen osakilpailu ajettiin haastavalla hiekkaradalla.

– Upea GP-tasoinen rata, joka oli huolellisesti kasteltu ja meni spoorille aivan kuten MM-sarjassa radat menevät. Ajaminen tuntui hyvältä ja nyt on ensimmäinen kilpailu alta pois, kommentoi Santtu Tiainen kauden avaustaan.

– Santun ajo on mennyt eteenpäin, ensimmäinen erä oli erittäin rentoa ajamista, totesi tallipäällikkö Tiainen.

Espanjan sarjan avausosakilpailun voitti Alvaro Lozano ennen  Jose Antonio Butronia ja Jonathan Barragania. Tiainen oli kuudes.

ICE1RACING tiimi siirtyy harjoittelemaan Belgiaan ja osallistuu ennen MM-sarjan alkamista Hollannin mestaruussarjan Ossin (4.3.), Heerden (18.3.) ja Millin (25.3.) osakilpailuihin.

Uusin numero