Teikari olkapääleikkauksessa

– Espanjan leirillä loukattu olkapää vaati paljon korjailtavaa, leikkaus kesti 2,5 tuntia. Nyt on edessä 3 kuukautta ajotaukoa ja kuntoutusta. Leikkaus sujui kaiken puolin hyvin ja olkapäästä tulee vahva ja tukeva. Onneksi kantoside ei estä kuntopyörällä polkemista, Teikari hymyili.

Myös Sasu Enjala joutuu jättämään Päijänteen Ympäriajon väliin loukkaantumisen vuoksi.

– Joutsan kisassa kaaduin ja loukkasin rannetta. Lääkäri kielsi ajamisen ja passitti magneettikuviin, harmistunut Enjala kertoi.  Magneettikuvista oli paljastunut murtunut veneluu ja Enjalan käsi on paketissa neljä viikkoa.

Tiimikuljettajista kovimmat odotukset on luonnollisesti asetettu Jari Mattilan ja Miko Mellinin harteille. Viimevuoden yleiskilpailun kakkonen Miko Mellin lähtee Päitsille hyvin ja luottavaisin mielin, vaikka tulosveikkauksissa häntä ei ole juurikaan huomioitu.

Juha-Pekka Tirkkosen valmistautuminen on sujunut hyvin ja perinteinen ”päitsiflunssa” ei ainakaan vielä ole päässyt yllättämään. Elokuun lopussa perheenlisäystä odottavat Tirkkoset lähtevät kiertämään järveä yhdessä, Sini-vaimo on jo kokenut kiertäjä J-P:n huoltoautossa.

2011 vuonna Päijänneajoa johtanutkin Jari Pulkkinen vahvistaa tiimiä. Muutaman välivuoden pitänyt Hondakuljettaja starttaa reitille ilman paineita ja lähtee tavoittelemaan yleiskilpailusijoitusta kymmenen joukkoon ja A1 luokassa tavoite on kolmen joukossa.

SE-Teamin peräkärry palvelee kaikkia Päijänteen kiertäjiä lauantaina Vierumäellä, Jämsässä, Joutsassa ja Vierumäellä sekä sunnuntaina Vierumäellä ja Juustoportissa.

Tiimikuljettajien kuulumisia viikonlopun aikana voi seurata SE-Teamin FB sivuilta https://www.facebook.com/pages/SE-Team/292088527540673
 

Uusin numero