Tech 3:n debytantti kehuu tallipäällikköään: ”Olen hänelle tosi kiitollinen”

Avauskilpailu toi heti avauspisteet. 7-vuotisella Moto2-urallaan hän nousi vain kahdesti palkintopallille. Moto2:n MM-sarjassa hän on ollut parhaimmillaan yhdeksäs.

Syahrin siirtyi Tech 3:lle vain kuukausi ennen kauden alkua, kun kävi ilmi, ettei Jonas Folger pysty tällä kaudella kilpailemaan. Siihen nähden 15:s sija aika-ajossa ja 14:s kilpailussa eivät olleet huonoja suorituksia.

Nuori mies hermoili pahasti viikonlopun aikana, mutta tallipäällikkö Herve Poncharalin sanat saivat hänet rauhoittumaan.

”Herve Poncharal on erittäin hyvä päällikkö. Hän on todella ystävällinen ja sanoo aina jotakin hauskaa. Siksi en stressannut ja hermoillut niin paljon”, Syahrin kertoo.

”Hän sanoi minulle, että pitäisi vain nauttia, ei stressata. Ja muistutti myös, että kyse on vasta ensimmäisestä MotoGP-kilpailustani. Se motivoi minua ja siksi pystyin ajamaan pisteille, olen hänelle todella kiitollinen.”

”Olen iloinen ja ylpeä suorituksestani. Tavoitteeni oli ajaa maaliin 20 parhaan joukossa. Nautin kilpailusta todella paljon, en edes kuvitellut voivani taistella muiden kanssa noin hyvin. Lupaan oppia ja harjoitella koko ajan enemmän, että pystyisin parantamaan kilpailu kilpailulta”, malesialainen sanaili.  
 

Uusin numero