Team MBR Honda julkaistaan Tampereen Offroad Expossa

Tilaisuudessa julkaistaan tiimin kuljettajat ja yhteistyökumppanit sekä käydään läpi suunnitelmat kaudelle 2014.

– Valmistautuminen ensi kauteen on lähtenyt jo varsin vauhdikkaasti liikkeelle ja olemme päässeet kuljettajien kanssa ajamaan testejä jo useamman viikon ajan. Pyörät ovat jo tässä vaiheessa saatu sopimaan hyvin kuljettajien käteen ja varsinkin kaksitahtisista nelitahtisiin CRF150R pyöriin siirtyneet juniorit ovat olleet todella yllättyneitä pyörien nopeudesta ja helposta ajettavuudesta, kertoo tiimipäällikkö Kusti Manninen.

Heinäkuussa kätensä loukannut Jere Haavisto on harjoitellut jo muutaman kuukauden ajan 250-kuutioisella nelitahtipyörällä ja on nyt viikon ajan päässyt testaamaan 2014-mallista CRF250R-pyöräänsä.

– Uusi pyörä tuntuu todella hyvältä. Kone on varsinkin ala- ja keskikierroksilla todella vääntävä ja pyörä on helppo kääntää niin mutkissa kuin ilmassakin, hehkuttaa Haavisto.

Team MBR Hondan tärkeimpänä toiminta-ajatuksena on on auttaa lahjakkaita suomalaisia juniorikuljettajia maailmalle. Kaudella 2014 tiimi ajattaa kahta juniorikuljettajaa MM-sarjan yhteydessä ajettavassa EMX150-sarjassa sekä MXC/A Suomen Cupissa siltä osin kuin kilpailut sopivat kalenteriin.

Kahden MXC-luokan kuljettajan lisäksi tiimissä ajaa Jere Haavisto, joka keskittyy kaudella 2014 MXJ Suomen Cup kisoihin ja MX2 SM-sarjaan sekä ajaa valikoituja EMX250-luokan kilpailuja.

Uusin numero