Tatu Lauslehto ajoi viidenneksi Saksassa

Tuusulan Moottorikerhoa edustava Triumph-kuljettaja kaasutteli jo lupauksia herättävää vauhtia uudella pyörällään. Lauslehto kirjasi viikonlopun kahdesta kilpailusta sijat viisi ja yhdeksän.

Avauslähdön voittoon ajoi Ranskan Sebastien Diss, jolle viidenneksi ajanut Lauslehto taipui 3,5 sekuntia. Toinen lähtö kirjattiin belgialaisen Sebastien le Grellen nimiin, josta Lauslehto jäi 9,7 sekuntia.

– Tuloksellisesti tämä oli alkukauden paras kisaviikonloppu. Ekassa lähdössä nousin loppukierroksilla rajusti, kun kovan seoksen renkaani toimivat lopussa paremmin. Nousin kympin ulkopuolelta viidenneksi ja sain kärkeä kiinni selvästi, Lauslehto raportoi.

– Toinen lähtö oli hieman arpapeliä, kun vettä alkoi ripotella juuri starttihetkellä. Muutaman kierroksen jälkeen rata jo kastui ja silloin oli aika taiteilua kuivan kelin renkailla. Tihkusade ei kuitenkaan yltynyt niin kovaksi, että kilpailua olisi keskeytetty.

– Kesän kilpailukalenteri on meidän tiimillä tosi tiivis. Kokemusta ja ideoita tulee koko ajan, kun kisakilometrit karttuvat, joten pyörän kilpailukykyä yritetään parantaa jatkuvasti, Lauslehto lupasi.

Team Lauslehdon seuraava kilpailu koittaa jo ensi viikonloppuna, kun Alastaron radalla kilpaillaan SM-pisteistä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Uusin numero