Tatu Lauslehdolle täyspotti Alastaron viikonloppuna

Lauslehto kävi lauantaina hurjan taistelun Superstock-luokan voitosta Erkka Korpiahon kanssa. Triumph-kaksikon ero maalilinjalla mitattiin vain 0,203 sekunnin mittaiseksi.

– Olipa kova ja tasainen kisa, jonka voittaminen oli hieno juttu. Kyttäsin kaverin takana pitkään ja viimeisellä kierroksella iskin ohi. Samalla syntyi meidän luokan uusi rataennätys, Lauslehto iloitsi.

Lauslehdon ja Korpiahon odotettiin tarjoavan jälleen hieno kamppailu sunnuntaina, mutta se jäi valitettavasti näkemättä. Korpiaho joutui keskeyttämään heti lähdössä moottorivian takia.

– Täytyy myöntää, että tilanteeni helpottui Korpiahon epäonnen takia. En ottanut kisan aikana mitään riskejä ja alussa ajoin pitkään toisena. Lopulta voitto irtosi reilulla kolmella sekunnilla ennen Markus Neuvosta, Lauslehto kertasi.

– Kilpailun loppuosalla oli vaikea ajaa, kun ei täytynyt enää puristaa täysillä. Keskittyminen oli paljon vaikeampaa kuin tiukassa kisatilanteessa.

– Nyt olen 10 pisteen turvin SM-sarjan kärjessä, mutta mestaruuden saavuttaminen vaatii jatkossakin virheettömiä suorituksia.

Seuraava SM-osakilpailu on kolmen viikon kuluttua Räyskälässä, mutta sitä ennen Lauslehdon tiimi suuntaa kahden viikon kuluttua ajettavaan Saksan IDM-sarjan kilpailuun.

Uusin numero