Tarkennusta Honda CRF150R-tiimikuljettajien hakuun

Tiimi keskittyy motocrossin MM-sarjan yhteydessä ajettavaan EMX150-sarjaan, jossa kuljettajat kilpailevat identtisillä Honda CRF150R motocrosspyörillä.

Tiimi järjestää testitilaisuuden sunnuntaina 15. syyskuuta Vantaan Vauhtikeskuksessa klo 12-16, jolloin tiimipaikasta kiinnostuneilla kuljettajilla on mahdollista kokeilla Honda CRF150R-pyörää ja esittäytyä tiimin edustajille.

Alkuperäisessä ilmoituksessa yläikärajana oli 14 vuoden ikä kaudella 2014. Nyt Honda Europelta on kuitenkin saatu varmistus, että riittää että kuljettaja on maksimissaan 14-vuotias kauden ensimmäisessä EMX150-osakilpailussa.

Valitettavasti kauden 2014 ensimmäisen osakilpailun päivämäärästä ei ole vielä tietoa, mutta tässä vaiheessa tiimi toivottaa koeajoon myös kuljettajat, jotka täyttävät 15 vuotta 1.6.2014 jälkeen.

Testitilaisuuteen ilmoittautumiset ja lisätiedot tiimipäällikkö Kusti Manninen (kusti@tunne.net, 040 5545 173). Ilmoittautumisten perusteella tiimi valitsee maksimissaan kymmenen kuljettajaa testitilaisuuteen. Jos et pääse paikalle testitilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tiimipaikasta ota yhteyttä.

Honda Europe julkaisi tällä viikolla myös Mikey Nealen hienon koostevideon EMX150-luokan finaaliosakilpailusta Matterley Basinin radalta Englannista.

Sarjan voiton ja pääpalkinnon eli paikan Gariboldi Honda-tiimissä kaudeksi 2014 kuittasi vaiherikkaan finaalierän jälkeen italialainen Filippo Grigoletto.

Uusin numero