Tani lupaa lisätä kaasua MM-jäällä

Tanin kilpailu ei aivan putkeen mennyt, sillä mies keräsi viidestä erästään yhden pisteen. Pitää kuitenkin muistaa, että pisteet ovat kovan työn takana tässä sarjassa ja Tani kävi hyvää kamppailua. Sijoitus kilpailussa lopulta 15.

– Ihan tyytyväinen olen, vaikka vähän kaksijakoiset on fiilikset. Reissuun lähtiessä tiesin, että pisteet on lujassa. Kuitenkin pysyin muiden länsikuskien kyydissä ihan hyvin ja monta hyvää tasitelua oli, kommentoi Tani.

– Huomenna väännetään lisää kaasua ja ajetaan enemmän pisteitä. Rata on tosi vauhdikas ja kaasu pohjassa pitää mennä mutta niinhän sitä MM-finaalissa pitääkin, jatkaa Tani.

Kilpailun kuusi ensimmäistä sijaa meni jälleen venäläisille. Kisan voittoon ajoi 18 pisteellä Dmitri Koltakov, joka kärsi alkuerissä yhden moottoririkon.

Kakkoseksi ajoi MM-sarjan kärkinimi Daniil Ivanov, joka keräsi kisan suurimman pistepotin. Ivanovin pistepussi karttui 19 pisteellä.

Kolmanneksi kaasutteli villillä kortilla Pavel Tjajka ennen Sergej Makarovia. MM-sarja jatkuu sununtaina samalla radalla, joka sijaitsee aivan Kiinan rajan tuntumassa.

Tulokset:
   1. Dmitri Koltakov, Venäjä 18
   2. Daniil Ivanov, Venäjä 19  
   3. Pavel Tjajka, Venäjä 15
  4. Sergej Makarov Venäjä 13
  5. Dmitri Khomitsevich, Venäjä 14
  6. Igor Kononov, Venäjä 13
  7. Stefan Svensson, Ruotsi 8
  8. Per-Anders Lindström, Ruotsi 8
  9. Grzegorz Knapp, Puola 6
10. Rene Stellingwerf, Hollanti 6
11. Gunter Bauer, Saksa 5
12. Stefan Pletschacher, Saksa 5
13. Jan Klatovsky, Tshekki 4
14. Max Niedermaier, Saksa 3
15. Tomi Tani, Suomi 1
16. Harald Simon, Itävalta 0
17. Sergej Logachev, Venäjä 0
18. Roman Akimenko, Venäjä 0

 

Uusin numero