Tampere Supercross tuo viikonloppuna Tampereelle 24 huippua kymmenestä eri maasta

Kaksipäiväisessä Tampere Supercross -kilpailussa nähdään supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Kilpailu ajetaan jo viidennen kerran kansainvälisenä kutsukilpailuna.

Suomalaisista viivalle asettuvat Emil Silander, Joni Tuominen, Roni Salin, Harri Kullas, Jaro Pääkkönen ja Juuso Matikainen. Ulkomaisia kuljettajia saapuu paikalle Kanadasta, Espanjasta, Iso-Britanniasta, Hollannista, Ruotsista, Virosta, Tanskasta, Portugalista ja Ranskasta.

Tampere Supercross-tapahtumaa tähdittävät jälleen supertähdet. Kuva: Tampere Supercross

Tampere Supercrossin avajaisseremonia on perjantaina kello 18.30, jonka jälkeen käynnistyvät kilpailuerät. Lauantaina kuljettajat päästetään vauhtiin kello 16.30 alkavan avajaisseremonian jälkeen. Palkintojen jako on perjantaine kello 22.30 ja lauantaina kello 20.30.

Supercross-kilpailun väliajalla katsojia viihdyttävät 50-kuutioiset minicrossarit sekä head to head Supercross-kisa, jossa kuljettajat pudottavat toisiaan pois, kunnes jäljelle jää vain nopein kuljettaja.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään samalla myös Offroad Expo -messutapahtuma, jossa pääsee näkemään kaikki kauden 2019 huippu-uutuudet. Messut sekä messuparkki ovat kävijöille ilmaiset. Offroad Expon ovet avautuvat perjantaina klo 14 ja lauantaina klo 12.

 

Uusin numero