TAKAISINKUTSU KTM 690 DUKE/R VUOSIMALLIT 2012-16

KTM:n toimesta tehdyt markkinatutkimukset ovat osoittaneet, että poikkeavuudet kokoonpanovaiheessa voivat johtaa ABS-yksikön ja johtosarjan väliseen kontaktiin. Mittaukset ovat osoittaneet, että sähköinen kontakti voi syntyä jarruletkun kautta ABS-yksikön ja moottoripyörän sähköjärjestelmän maadoituksen välille.

Johtosarjan täytyy olla kulunut puhki ja sen on oltava kosketuksissa ABS-yksikköön, jotta mahdollinen kontakti voi syntyä. Myös jarruletkun pitää olla sähköä johtava. Tämä esiintyy vain harvoissa tapauksissa. Sähköä johtava jarruletku voi ylikuumeta ja lopulta sulaa, mikä voi aiheuttaa jarrujärjestelmään häiriön. Näin ollen alla mainittujen mallien johtosarjan reititys täytyy tarkistaa ja sen yhteyteen on asennettava maadoituskaapeli.
 
Takaisinkutsu koskee seuraavia malleja:
KTM 690 DUKE vuosimallit 2012-2016
KTM 690 DUKE R vuosimallit 2012-2016

Asiakkaat, joille takaisinkutsua koskevat moottoripyörät ovat jo toimitettu, tullaan tiedottamaan asiasta henkilökohtaisella kirjeellä. Heitä pyydetään mahdollisimman nopeasti ottamaan yhteyttä valtuutettuun KTM-jälleenmyyjään ja varaamaan aika kyseessä olevalle korjaustyölle. Tämän lisäksi asiakkaat voivat tarkistaa www.ktm.com sivuilta kohdasta ”Service” – ”Service & Safety Check”, kuuluvatko heidän pyöränsä takaisinkutsu kampanjaan.

Tarkistus ja vian korjaus koskien ABS-yksikköä tullaan suorittamaan omistajille ilman veloitusta, mutta se täytyy tehdä valtuutetun KTM-jälleenmyyjän huollon toimesta.

KTM TIEDOTUS