Sykes tyrmää uuden selkkauksen Superbikessa: ”Roskapuhetta!”

– Roskapuhetta!, kuittaa vuoden 2013 maailmanmestari ja viime kauden hopeamitalisti Sykes.

Hyvä näin, sillä Superbike-luokan MM-kausi on vasta lähtökuopissaan.

Sykes ei malta olla silti puuttumatta vielä viime kauden tapahtumiin ja osittain niiden myötä virinneisiin puheisiin hänen ja Rean huonoista väleistä.

– Baz kertoi minusta viime vuonna monia valheita. Hän piirsi Tom Sykesista vääristyneen kuvan. Uskokoon ken haluaa – minä en sillä tosiaankaan enää yöuniani menetä, sivaltaa Sykes.

– Välimme Johnnyn (Rea) kanssa ovat erittäin hyvät. Kawasakilla on nyt kaksi huippukuljettajaa tiimissään ja mahdollisuutemme menestykseen ovat kasvaneet, Sykes lähettää samalla vilungit terveisensä Bazille.

Sykes päätti Jerezissä ajetun testijakson lukemiin 1.39,332, joilla hän jäi Ducatilla kärkeen tykittäneestä Davide Giuglianosta 0,362 sekuntia. Rea pisteli kolmanneksi vain 51 tuhannesosaa Sykesin takana.

Kärkitrio alitti 1.40:n rajapyykin aika-ajorenkailla. Kisarenkailla Realta meni kierrokseen sekunnin verran enemmän.

Seuraavana, eli 16.-17. helmikuuta vuoroaan odottaa Phillip Islandin radalla Australiassa ajettava MM-sarjan viimeistelytesti.

– Aloitimme Jerezissä ehkä vähän liiankin rauhallisesti uudella pyörällä, mutta paras kierrosaika syntyi loppujen lopulta liikoja puristamatta. Olen luottavainen, vahvistaa Sykes.

Uusin numero